Aksaray'da trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı

Aksaray Ortaköy karayolu Bağlıkaya Kasabası çıkışında kamyonet ile otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı.

Aksaray'da trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı
Aksaray'da trafik kazası: 3 ölü, 4 yaralı
GİRİŞ 25.11.2010 22:05 GÜNCELLEME 25.11.2010 22:05

Kaza 16:00 sıralarında Aksaray Ortaköy Karayolunun 15. kilometresinde Bağlıkaya Kasabasının çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Aksaray'dan Ortaköy istikametine seyir halinde olan Nurettin Ö. (29) idaresindeki 68 AD 755 plakalı otomobil Bağlıkaya yakınlarında Ortaköy istikametinden Aksaray istikametine seyir halinde olan Kuddusi B. (54) idaresindeki 68 AH 304 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı.

Kazada otomobil sürücüsü Nurettin Ö. ile Emine Özkök ve Dilber Özkök olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kazada yaralanan kamyonet sürücüsü Kuddusi B. ve araçta bulunan Ahmet B. (28) ile otomobilde bulunan Nuri Ö. (17) ve Hüseyin Ö. (5) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Aksaray Devlet Hastanesi Abdül Metin Ekecik Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındı. Nuri Ö. ve Hüseyin Ö.'nün durumunun ağır olduğu bildirildi.

Özkök ailesinin Sarıyahşi İlçesinden Aksaray'a hasta ziyaretine geldikleri ve dönüş yolunda oldukları öğrenildi. Kamyonet sürücülerinin ise baba oğul semt pazarlarında tuhafiyecilik yaptıkları ve pazardan Aksaray'a döndükleri öğrenildi. Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.
 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa'da kim ne kadar kazandı? İşte rakamlar
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!