Bursa'daki cinayette 4 kişi gözaltında

Bursa'nın Gürsu ilçesinde 1,5 yaşındaki oğluyla kaybolan ve daha sonra cesedi bulunan kadınla ilgili yürütülen soruşturmada 4 kişi gözaltına alındı. Çocuğu arama çalışmalrı ise sürüyor.

Bursa'daki cinayette 4 kişi gözaltında
Bursa'daki cinayette 4 kişi gözaltında
GİRİŞ 29.11.2010 10:20 GÜNCELLEME 29.11.2010 10:20

Bursa'nın Gürsu ilçesinde kayıp kadının ölü bulunmasıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Ağaköy'de Leyla Algan'ın (28) boğulmuş halde bulunmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri, kadının sevgilisi olduğu belirtilen İhsan A. ile babası Kemal A, kardeşleri Ensar ve Selami A'yı Gürsu'da yakaladı.

Adliyeye sevk edilen zanlıların haklarındaki suçlamaları kabul etmedikleri, kadının 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan Algan'a henüz ulaşılamadığı bildirildi.

Gürsu'da, 15 Kasımda, Leyla Algan, 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan Algan'la birlikte kaybolduğu yönündeki ihbardan yaklaşık 12 saat sonra tarlada boğulmuş bulunmuştu.

KADININ 1,5 YAŞINDAKİ OĞLUNUN BULUNMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Bursa'nın Gürsu ilçesinde kayıp kadının ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında, kadının 1,5 yaşındaki oğlunun bulunması için çalışma başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Ağaköy'de Leyla Algan'ın (28) boğulmuş halde bulunmasıyla ilgili soruşturmayı yürüten jandarma ekipleri, kadınla birlikte kaybolan 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan Algan'ı bulmaya çalışıyor.

Ekipler, kadının cesedinin bulunduğu Gürsu'ya bağlı Cambazlar köyü Koşuyolu mevkisinde arama yapıyor.

Gürsu'da, 15 Kasımda, Leyla Algan, 1,5 yaşındaki oğlu Gökhan Algan'la birlikte kaybolduğu yönündeki ihbardan yaklaşık 12 saat sonra tarlada boğulmuş halde bulunmuş, kadının sevgilisi olduğu belirtilen İhsan A. ile babası Kemal A, kardeşleri Ensar ve Selami A. gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Irak arasında yeni dönem! İşte madde madde 26 anlaşma
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun