Öldürdüğü kızının üzerini yorganla örtmüş

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde babası tarafından dövülerek öldürüldüğü iddia edilen 9 yaşındaki E.Ö.'nün cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Öldürdüğü kızının üzerini yorganla örtmüş
Öldürdüğü kızının üzerini yorganla örtmüş
GİRİŞ 02.12.2010 02:25 GÜNCELLEME 02.12.2010 02:25

Öz kızını öldürdüğü iddiasıyla İzmir'de gözaltına alınan Z.Ö.'nün (36), yere düşen kızının nabzını kontrol ettiği, öldüğünü anlayınca üzerini yorganla örttüğü ileri sürüldü. Zanlının, küçük kızını, annesinin evden ayrılmasından sonra bir şey yiyip içmediği için dövdüğü iddia edildi.

Olay dün sabah saatlerinde Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü Mezarlıkaltı Kümeevleri'nde, 4 kız çocuğu olan baba Z.Ö.'ye ait tek katlı evde meydana geldi. İki kızı ile memleketi Mardin'e giden eşi ile bir süredir ayrı olan Z.Ö., bilinmeyen bir nedenden dolayı aynı evde birlikte kaldığı 9 yaşındaki kızı E.Ö.'yü dövmeye başladı. Aldığı darbeler sonucu yere düşen minik E.Ö. olay yerinde hayatını kaybetti. İddialara göre kızının nabzını kontrol ettikten sonra öldüğünü anlayan baba Z.Ö, kızının üzerini yastık ve yorganla örterek 5 yaşındaki kızı A.Ö.'yü yanına alarak evden ayrıldı.

Bir ihbarı değerlendiren Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri zanlı baba Z.Ö.'yü olaydan bir süre sonra İzmir'in Basmane semti Fevzipaşa Bulvarı'nda yaya olarak dolaşırken yakalamıştı.

Marul tarlalarında bekçilik yapan baba Z.Ö.'nün hiç erkek çocuğu olmadığı için eşine sürekli baskı uyguladığı, bu nedenle de eşinin 2 kızını alarak memleketi Mardin'e gittiği ileri sürüldü. E.Ö.'nün annesinin evi terk etmesi üzerine evde bir şey yiyip içmediği bu nedenle de babası Z.Ö. tarafından darp edildiği öne sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı