14 Yaşında fuhuş batağına düşen kız

Bursa'da, evden kaçan ve ailesinin kayıp ihbarında bulunması üzerine jandarma ekiplerince bulunan 14 yaşındaki kız çocuğunun yaşadıkları, bir dramı ortaya çıkardı.

14 Yaşında fuhuş batağına düşen kız
14 Yaşında fuhuş batağına düşen kız
GİRİŞ 03.12.2010 13:41 GÜNCELLEME 03.12.2010 13:41
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Ovaakça Mahallesi'nde oturan bir ailenin 3 çocuğundan biri olan 14 yaşındaki E.A, bir giyim mağazasının sahibi olan ve kendisini çeşitli hediyelerle kandırdığı öne sürülen 53 yaşındaki Celal P'nin, ormanlık alanda tecavüzüne uğradı.

Olaydan sonra fabrikasına gittiği Celal P'den karşılık bulamayan E.A, geçen yıl ekim ayında erkek arkadaşı İsmail Ç'ye kaçtı. Arkadaşının da tecavüz etmek istediği kız çocuğu, daha sonra fuhşa aracılık eden Canan K'nin eline düştü.

Canan K. tarafından evde bir odaya kilitlenen E.A, 45 gün boyunca burada erkek ve kadınlarla para karşılığı cinsel ilişkiye zorlandı.

E.A, kendisiyle sık sık birlikte olan 36 yaşındaki Ramazan Ö'ye güvenerek, kendisini kurtarması için bu kişiden yardım istedi. Birlikte kaçan ikili Yalova'ya gitti. E.A, burada da Ramazan Ö. tarafından bir gece kulübü sahibine para karşılığı verildi.

Bu arada, bir süredir kızlarından haber alamayan E.A'nın ailesi, Osmangazi Jandarma Karakoluna başvurdu.

Başvuru üzerine oluşturulan özel bir ekip, E.A'yı çalıştığı gece kulübünde bularak ailesine teslim etti.

E.A'nın ifadesi doğrultusunda Nazan D. (50), Celal P. (53), Ali G. (45), Muhammet Mert D. (23) ve Ramazan Ö. (36) adlı kişiler gözaltına alındı.

Sorgulamalarının tamamlanmasının ardından ''Çocuğun cinsel istismarı, insan ticareti yapmak, fuhşa teşvik ve aracılık'' suçlarından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Gürhan 13 yıl önce Şikayet Et
    Cezası çok ağır olmalı ki. Sadece tutuklama değil daha ağır olmalı Allah tan korkmayan kanun nizamdan korkar mı?
    Cevapla
  • isa hayri ünal 13 yıl önce Şikayet Et
    Toplumun günahı. 14 yaşındaki kız daha bir çocuktur. O çocuğu her yönden istismar edenler bence ağır şekilde cezalandırılmalı. Cezaları 2ye hatta 3e katlanmalı.
    Cevapla
  • Mehmet 13 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK ÇOK YAZIK. Benimde bir kızım var hangi baba anne bunun olmasını ister içim parçalanıyor oda bir bebekti masumdu ne hale getirdiler.Aile içinde yetersiz eğitim küçük yaşta para hırsından kız çocuğunu çalıştırma sorumsuzluk küçük bir kızı ne hale getirdi.Bu kız ne gelecek sağlayacak bundan sonra nasıl insan yetiştirecek nasıl anne olacak nasıl yuva kuracak.Nedir bu acımasızca eline düşeni parçalama hırsı.Aslan kafesine canlı hayvanı bırakıp parçalanmasını izlemek gibi bu ne vahşet.Çok üzülüyorum bu dinden uzak yaşamlara
    Cevapla
  • ula bilo maho 13 yıl önce Şikayet Et
    adamların kucağına gitmiş. ne bekliyorduki kızımız anasını babasını satanları onlarda böyle satar hemde acılı şekilde kendi düşen ağlamaz
    Cevapla
  • Ali Osman 13 yıl önce Şikayet Et
    Gaz döküp yakacaksin. Böyle insanlari ibreti alem icin meydanda yakacaksin. Biz sevmeye kiyamayiz adamlar yaslarina bakmadan ufacik cocuga tecavuz etmisler. Allah belalarini versin. Insallah ömür boyu hapsanede kalirlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!