Buzlanan yolda aşırı hız yapınca canından oldu

Maslak'ta buzlanma sebebiyle kayganlaşan yolda aşırı hız yapan otomobil kontrolden çıkarak yolun ortasındaki elektrik direğine çarptı. Kazada bir kişi öldü, bir kişi de yaralandı.

Buzlanan yolda aşırı hız yapınca canından oldu
Buzlanan yolda aşırı hız yapınca canından oldu
GİRİŞ 12.01.2011 03:42 GÜNCELLEME 12.01.2011 03:42

İstanbul'da son günlerde buzlanma sebebiyle yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Son kaza, dün saat 23.30 sıralarında Harp Akademileri Komutanlığı'nın önünde Beşiktaş istikametinde meydana geldi. İddiaya göre Cengiz Bekiroğulları'nın (43) yönetimindeki 34 FD 2516 plakalı otomobil, buzlanan yolda aşırı hızın da etkisiyle kayarak kontrolden çıktı.

Sağa sola kayan otomobil yolun ortasındaki elektrik direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil hurdaya döndü. İçeride sıkışan sürücü Cengiz Bekiroğulları itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle araç içinden çıkarıldı. Daha sonra ambulansa alınan ağır yaralı sürücüye burada kalp masajı uygulandı. Yaralı sürücü yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Otomobilde sıkışan diğer yaralı Sümeyye Akkuş (20) ise itfaiye ekibinin yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Sedyeye konulan yaralı kadın, ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kızın durumunun iyi olduğu bildirildi.

BUZLANAN YOLLAR KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Yollardaki gizli buzlanma kazalara adeta davetiye çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde de buzlanma sebebiyle birçok kaza yaşanmış, ölen ve yaralananlar olmuştu. Maslak'ta yaşanan kaza ile ilgili görgü tanıkları söz konusu kazanın bu gece yaşanan ikinci kaza olduğunu belirtti. Yarım saat önce olay yerine çok yakın bir yerde 3 kişinin yaralandığı bir başka kazanın meydana geldiğini anlatan görgü tanıkları buzlanmanın olumsuz etkisine dikkat çekti. Bazı görgü tanıkları ise kaza yapan otomobilin hızlı olduğunu dile getirdi.

Kazanın ardından hurdaya dönen otomobil bulunduğu yerden çekildi. Yolda yapılan temizlik çalışmasının ardından trafik her iki yönde de normale döndü.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!