Feci kaza benzinlik kamerasında Video

Bursa'da yağış sebebiyle kayganlaşan yolda kontrolü kaybolan otomobil park halindeki TIR'a son sürat çarptı. Bir kişinin öldüğü feci kaza benzin istasyonunun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Feci kaza anı:

GİRİŞ 30.01.2011 18:08 GÜNCELLEME 30.01.2011 18:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre kaza sabah saat 07.45 sıralarında Gemlik Yolu 25. Kurtul Köyü mevkiinde meydana geldi. 16 ZC 234 plakalı otomobili ile Bursa'dan Gemlik'e gitmek Bahtiyar Bahadır, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yağış sebebiyle kaymaya başlayan otomobil yol kenarındaki benzinlikte park halindeki 34 EH 2159 plakalı çekiciye bağlı olan 34 UP 1409 plakalı yarı römorka arkadan çarptı.

Kazada sürücü Bahtiyar Bahadır olay yerinde hayatını kaybederken aracın içerisindeki Cüneyt Altay ise ağır yaralandı. Yaralı olay yerine gelen 112 ambulansı ile önce Gemlik Devlet Hastanesi'ne ardından ise Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı Altay'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Ozan Aydoğan 13 yıl önce Şikayet Et
    kaygan yol ve sürat. Bu kazada emniyet kemeride olsa bişi degişmezdi.Araç parçalanmıyor ama tırın arka köşe tam şöför koltuguna giriyor..Gerçi her zaman takmak lazım ancak ne olur yağışlı havalarda aşırı hız yapmayalım..
    Cevapla
  • mahmut sönmez 13 yıl önce Şikayet Et
    emniyet kemeri. emniyet kemerinin mutlaka takılması lazım bende çogu zaman takmıyorum ama kazada görüldüğü gibi arac parcalanmıyor ama bir kişi öluyor muhtemelen emniyet kemeri takılı değildi emniyet kemeri hayat kurtarır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz