Zonguldak'ta otobüs dereye uçtu: 1 ölü

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde meydana gelen kazada yolcu otobüsü dereye yuvarlandı. Kazada, 3 yaşındaki bir kız çocuğu hayatını kaybetti. Kazada otobüste bulunan 34 kişi de yaralandı. Ölen ve yaralananların kimlikleri:

Zonguldak'ta otobüs dereye uçtu: 1 ölü
Zonguldak'ta otobüs dereye uçtu: 1 ölü
GİRİŞ 02.02.2011 06:42 GÜNCELLEME 02.02.2011 06:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde, yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 3 yaşındaki çocuğun öldüğü kazada, yaralı sayısı 34'e yükseldi.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'dan Bartın'a gitmekte olan Mustafa Alşanlı (35) yönetimindeki 34 EEY 37 plakalı yolcu otobüsü, Dorukhan Tüneli mevkisinde dereye yuvarlandı.

Yolculardan 3 yaşındaki Feyza Bilge Türkyılmaz'ın yaşamını yitirdiği kazada, Devrek Devlet Hastanesine kaldırılan 34 yaralının isimleri şöyle:

Hakan Karaöz (23), Şerafettin Aldaç (42), Temel Olgun (24), Kerem Aydın (11), Birol Akçaoğlu (42), Mesut Gültekin (23), Hüseyin Satıcı (23), Adnan Karahalilöz (35), Mustafa Erozan, Şeyda Deniz Türkyılmaz (9), Sevil Türkyılmaz, Sevim Türkyılmaz, Şükran Kocabıçak (52), Tuncay Aldırak, Ramazan Bakır, Süreyya Haydar (62), Birol Akçaoğlu (42), Emin Çelik (52), İsmail Öztürk (55), Nazım Erkiş (41), Halil Demirci (46), Sefer Demirci (26), Sevgi Demirci (36), Ramazan Kerman (10), Münevver Ergün (60), Barış Uslu (18), Yılmaz Pişken (39), Rukiye Erkmez, Remzi Şen, Gülşen Şen, Zafer Kocabacak, Süreyya Haydar, Ayşe Taşçı ve Serbil Basan.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • akak 13 yıl önce Şikayet Et
    kısmetsiz bartınım... bende bir gurbetçi bartınlıyım. yıllardır siyasetçiler hep kendi adamlarına kıyak geçerek çoğunlukla batıya yatırım yaptılar. ama bartın gibi gariban memleketime yatırım yok denecek kadar azdı. ve de yolları da köy yollarından farksızdı. kaza herkesi üzdü ama rabbim nasip ederse yollar yapım aşamasında, biterse bir umut kazalar azalır inşallah. benim güzel bartınıma selam olsun. vefat eden hemşehrilerime rabbimden aff-ı mağrifet, yaralılara şifalar duası ile...
    Cevapla
  • altan kılıç 13 yıl önce Şikayet Et
    otobus kazaları niye arttı?. hergun otobus kazası haberi var niye mi? bence hız sınırı arttıgı icin. sehirler arası otobusler 110 km ile gidiyor. eskiden 90 max hız sınırı idi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!