Silivri ve Küçükçekmece'de fuhuş baskını: 41 gözaltı

Silivri ve Küçükçekmece'de fuhuş ve kumara yönelik düzenlenen operasyonlarda 41 kişi gözaltına alındı.

Silivri ve Küçükçekmece'de fuhuş baskını: 41 gözaltı
Silivri ve Küçükçekmece'de fuhuş baskını: 41 gözaltı
GİRİŞ 03.02.2011 09:33 GÜNCELLEME 03.02.2011 09:33

Silivri'de bir otelde fuhuş yapıldığı ve yaptırıldığına ilişkin istihbaratı değerlendiren İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, müşteri gibi davranarak girdikleri otelde gerekli tespitleri yaptıktan sonra operasyonu başlattı. Operasyonda, Fas, Rus ve Türkmenistan uyruklu 15 kadın ile aralarında otelin işletme müdürünün de bulunduğu 6 erkek gözaltına alındı.

Bu arada, Küçükçekmece Florya Gültepe Mahallesi Şehit Özcan Demirci Caddesi üzerindeki bir iş hanında kumar oynatıldığı bilgisine ulaşan polis, kumar oynandığı gerekçesiyle 4 kez kapatılıp mühürlenen bir iş yerine düzenlediği operasyonda, kumar oynamakta olan 5'i kadın 10 kişi ile 2 işletme müdürü ve 8 çalışanı yakaladı.

Söz konusu yerde 2 rulet masası, 5 bin oyun pulu ve 45 deste oyun kağıdı ele geçirildi.

Polisin kumar oynandığı belirlenen yere girebilmek için ''koçbaşı'' diye tabir edilen bir alet yardımıyla 8 çelik kapıyı kırdığı, açmakta zorlandıkları yerde ise duvarı delmek suretiyle kapıları yerinden sökerek içeri girdiği öğrenildi.

Fuhuş operasyonunda yakalanan yabancı uyruklu kadınların sınır dışı edilecekleri, kumar operasyonunda yakalanan kişiler hakkında ise Kabahatler Kanunu uyarınca işlem yapılacağı belirtildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı