Kırıkkale'de saniye saniye kazalar Video

Kırıkkale'de şehrin güvenliği için belirli noktalara kurulan MOBESE kameralarına 2011 yılı içerisinde ilginç kazalar yansıdı. Hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazaları bu kadar da olmaz dedirtti. O anlar:

GİRİŞ 06.02.2011 17:59 GÜNCELLEME 06.02.2011 17:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hız ve dikkatsizlik nedeniyle meydana gelen trafik kazalarının yanı sıra MOBESE kameralarına kazaların yanı sıra şiddet uygulayanlara kadar birçok ilginç görüntü takılıyor.

Görüntülerdeki ilk kaza şehirlerarası terminal kavşağında meydana geldi. Kırmızı ışık ihlali yapan otomobile akaryakıt yüklü tanker çarptı. İkinci kaza ise sanayi kavşağında meydana geldi. Yine kırmızı ışık kuralına uymayan bir sürücü yolun karşına geçmek isteyen yayaya hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan yaya olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Üçüncü kaza yine en çok kazaların olduğu sanayi kavşağında meydana geldi. Ankara istikametinden Çorum istikametine giden bir jeep Kırmızı ışıkta durmayarak hızla geçmek istedi. Bu arada yeşil ışığın yanmasıyla kavşaktan karşıya geçmek isteyen bir başka otomobil jeep'i fark etmeyerek çarptı. Otomobilden çıkan sürücünün elindeki sopa ise dikkatleri çekti.

Bir başka kaza ise cumhuriyet meydanı ile zafer caddesini birbirine bağlayan kavşakta meydana geldi. Kaldırımdan birkaç adım atarak karşıya geçmek isteyen yayaya hızla gelen otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere yığılan yayaya başka bir otomobil ise son anda çarpmadan durabildi.

Son kaza ise yine sanayi kavşağında meydan geldi. Samsun istikametinden Ankara istikametine giden bir ambulans, kendisini fark etmeyen otomobile çarptı. Otomobil çarpmanın etkisiyle, yolda temizlik çalışması yapan belediye temizlik işçilerine çarptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • GÖKHAN2020 13 yıl önce Şikayet Et
    ÖZELLİKLE GÜNDOĞDUVE SANAYİ MAHALLELERİ. Maarif71 kardeşmin sölediğine aynen katılıyorum.normal yollardan vazgeçtik sadece otobüs dolmuş güzergahlarını düzeltin yeter artık hiçmi insaf denen bişey yok sizlerde eyyy kırıkkale belediyesinin meclisimi yönetimimi başkanımı herkimse binsin arabasına gelsin bi turlasın şu sanayi ile gündoğdu arasında yazık yazık oy istemeye gelirsiniz ama siz böyle yapmamaya devam edin güzeller...
    Cevapla
  • kuant quazar 13 yıl önce Şikayet Et
    Yol cizgileri niye yok. Yurtdisinda yasayan biri olarak ne zaman benzer videolari gorsem kendime soruyroum Turkiyede yol cizgileri niye yok diye? Kavsaklarda yollarda serit nerde baslar nerde bite belli degil. Yollarin isaretenmesinde korkunc bir vurdumduymazlik var ve buna sadece kagit uzerinde varlan kurallarda eklenince berbat bir karisim ortaya cikiyor.
    Cevapla
  • maarif71maarif71 13 yıl önce Şikayet Et
    Bir de Mahalle Aralarını Gösterseler!. Sanayi Mahallesi ile Gündoğdu Mahallesi arasınıda bir çekim yapıp Başbakana izletseler çok iyi olacak. Belediye başkanından umudu kestik artık tek umudumuz sayın başbakanımız. Belediye zaafiyeti yüüznden ak parti çok kan kaybedecek.Benden uyarması.
    Cevapla
  • Hakan 13 yıl önce Şikayet Et
    mobese ne işe yarar. Bu mobese kameraları kaza yapan insanları kayıt edip, kayıtları haber sitelerine pazarlamak için mi kurulmuş yoksa kazalara engellemek için mi? böyle şeylere yatırım yapıp, çocuk oyuncağına çevirmek ülkede adet haline geldi. daha istanbul gibi büyük şehirlerde bile doğru dürüst yol alt yapısı yok iken mobese sistemi kurdular. kim kaza yapmış nasıl çarpmış millete izlettiriyorlar. Ne kadar eğlenceli bir şey...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BBC, Rusya'nın Ukrayna'daki kayıplarının 50 bini aştığını tespit etti
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu