Kazaya ilk müdahale futbolculardan İZLE

Zonguldaksporlu futbolcular, otobüsle seyir halindeyken otomobilin dereye devrildiğini.. Dereye inen futbolcular 1kişinin öldüğü kazada sıkışan vatandaşları çıkardı. Kurtarma anı cep telefonuyla an be an görüntülendi.

GİRİŞ 21.03.2011 21:00 GÜNCELLEME 21.03.2011 21:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara'ya deplasmana giden Zonguldaksporlu futbolcular, Devrek'te otobüsle seyir halindeyken otomobilin dereye devrildiği kazaya rastlamaları üzerine sıkışan yaralıları araçtan çıkardı.

1 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı kazadaki kurtarma çalışmalarını futbolcular cep telefonlarıyla görüntüledi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Cemal Yardım yönetimindeki 67 ES 984 plakalı otomobil, Devrek-Bolu'nun Mengen ilçesi karayolunda yaklaşık 10 metrelik uçurumdan dereye devrildi.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Zonguldakspor kafilesi, deplasman maçı için Ankara'ya seyir halindeyken kazayı görmeleri üzerine kazazedelere yardım etmek amacıyla otobüsten indiler.

Kendi çabasıyla ters dönen araçtan yaralı çıkan sürücü Yardım'dan otomobilde 3 kişinin sıkıştığını öğrenen futbolcular ve teknik heyet, uçurumdan inerek otomobildeki Nihal Yurtbay ve Mahir Yardım'ı kurtardı.

Dik yamaçta buldukları uzun ağaç dallarının yardımıyla yaralıları yola çıkaran futbolcular, araçta sıkışan Rakibe Yardım'ı (82) da kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin yardımıyla çıkarmayı başardı.

Yaralılar, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralanan Rakibe Yardım, sevk edildiği Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yaşamını yitirdi.

Kurtarma çalışmalarını cep telefonuyla görüntüleyen futbolcular daha sonra Ankara'ya hareket ettiler.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Mücahit Çakır 13 yıl önce Şikayet Et
    teşekkürler arkadaşlar. bir zonguldaklı olarak yardımlarınızdan ötürü sizi kutlarım..malesef bu ülke için kim olsa yardı diyemiyorum..ancak sağlık açısından hiç kıpırdatmamaları daha iyi olurdu.kırık kemik jiletten daha keskindir.allah korusun anında keser atar.vefat edene de allah dan rahmet yaralılara da acil şifalar dilerim.teşekkürler arkadaşlar.
    Cevapla
  • Ejder Ejderha 13 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen Dikkat. Yeniçağa ayrımından Devreke kadar yol çok tehlikeli. Her an bozuk bir yer, tehlikeli bir viraj karşınıza çıkabilir. Lütfen bu kısımda yavaş gidiniz. Hele yağışlı havalarda çok daha dikkatli olun. Bu yolu daha önce kullananlara bile tavsiyem dikkatli gitsinler. Her gün farklı bir yerde yol çalışması olabiliyor.
    Cevapla
  • Onur 13 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler. Samimi bir sekilde ciddi bir gayret sarfeden arkadaslardan Allah razi olsun. Kendilerini bu insanlik gosterisi adina tebrik ediyorum.
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 13 yıl önce Şikayet Et
    HELAL OLSUN. Günümüzde böyle kaza anlarını video kaydı yapmak için fırsat bilenlere inat risk alarak o uçuruma inerek can kurtarmaya çalışan ZONGULDAKSPOR futbolcu ve teknik heyetini kutluyorum allah yardımcınız olsun inşallah sizi yine süperligde görürüz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!