Kaza sonrarı sürücüye linç girişimi

Mersin'de meydana gelen bir trafik kazasında okuldan dönen 4 ilköğretim okulu öğrencisi yaralandı. Mahalle sakinleri sürücüyü linç etmek istedi.

Kaza sonrarı sürücüye linç girişimi
Kaza sonrarı sürücüye linç girişimi
GİRİŞ 21.03.2011 22:39 GÜNCELLEME 21.03.2011 22:39

Abdullah Biçer'in haberi

Canını kurtarmak için bir işyerine kendini kilitleyen sürücüyü yüzlerce polis zorlukla kurtardı. Vatandaşlar sürücüyü olay yerinden götürmeye çalışan polise, bıçak, satır ve taşlarla saldırdı.

Olay Kurdali Mahallesi Mersinli Ahmet Bulvarı’nda meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 33 B 2607 plakalı araç okuldan dönen Bilal ile kardeşi İbrahim Çetin ve Rojda ile kardeşi Baran Gücüyetmez adlı öğrencilere çarptı. Olayın ardından yaralılar 112 ekiplerinin müdahalesinin ardından Mersin Devlet Hastanesi ile Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayın ardından bölge sakinleri aşırı hız yaptığını öne sürdükleri sürücüyü linç etmek istedi. Sürücü olay yerine yakın bir bölgede girdiği işyerine kendini kilitledi. Vatandaşlar sürücüyü ele geçirebilmek için işyerinin darabalarını tekme ve sopalarla kırmaya çalıştı. Olay yerine gelen çevik kuvvet polisleri vatandaşları dağıtmak istedi bunun üzerine toplanan kalabalık polise sürücüyü koruduğu gerekçesiyle satır, taş ve bıçaklarla saldırdı.

Olay yerine yüzlerce çevik kuvvet polisi takviye olarak gönderildi. Sürücü polis kordonu arasında bir panzere bindirilerek olay yerinden uzaklaştı. Ancak öfkeli kalabalık sakinleşmedi ve polise taşlarla saldırmaya devam etti. Bölgede gerginlik sürüyor.

HABER 7

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı