Trafikte kanlı cumartesi: 5 ölü, 104 yaralı

Türkiye cumartesi sabahına kaza haberleri ile uyandı. Yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında çok sayıda kişi ölürken, çok sayıda kişi de yaralandı.

Trafikte kanlı cumartesi: 5 ölü, 104 yaralı
Trafikte kanlı cumartesi: 5 ölü, 104 yaralı
GİRİŞ 19.05.2012 10:55 GÜNCELLEME 19.05.2012 19:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu ilk belirlemelere göre 4'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Denizli'den Antalya istikametine giden Fatih Kılıççı yönetimindeki 16 KN 114 plakalı otobüs, Acıpayam ilçesine bağlı Kumafşarı beldesi yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı.

Kazada yaralanan 30 kişi, olay yerine gelen ambulanslarla Acıpayam, Denizli, Servergazi Devlet hastaneleri ile Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre, yaralılardan 4'ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ANTALYA'DA FECİ KAZA

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bir yolcu otobüsünün otomobil ile çarpışması sonucu 4 kişi öldü.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bir yolcu otobüsünün otomobil ile çarpışması sonucu 4 kişi öldü.
Kaza, Zeytinada köyü yakınlarında meydana geldi. Ahmet Arslan (18) yönetimindeki 07 NEK 59 plakalı otomobil, karşı yönden gelen 34 JJV 25 plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Kazada Ahmet Arslan olay yerinde, otomobildeki arkadaşları Osman Uludağ (30), Serhat Tan (19) ve Hasan Ali Efe (27) ise kaldırıldıkları Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. 4 arkadaşın bir kına gecesinden döndükleri öğrenildi. Yolcu otobüsünün dinlenme tesisinde mola verdikten sonra yanlışlıkla ters yöne girdiği belirtildi. Otobüsün şoförünün kazanın ardından korkup olay yerinden kaçtığı kaydedildi.

BAYRAMİÇ'TE OTOMOBİLLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI

Bayramiç ilçesinde, motosikletle otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Ölenlerin yakınları Gazipaşa Devlet Hastanesi'ne akın etti. Bilgi almak için gelen Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'un acı haberi vermesinin ardından hastane önündeki vatandaşlar gözyaşlarına boğuldu.

İlçe merkezinden Evciler köyü yönüne giden Mehmet Bacak'ın (18) kullandığı 17 TL 072 plakalı motosiklet, karşı yönden gelen Murat Göçgen (21) yönetimindeki 17 ND 060 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada, sürücüler Bacak ve Göçgen ile motosiklette bulunan Ahmet Sezgin (19) yaralandı.
Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan motosiklet sürücüsü Bacak, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Sağlık durumu ağır olan Ahmet Sezgin, Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Sakarya'da 2 midibüs çarpıştı: 11 yaralı

Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde iki midibüsün çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 11 kişi yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambülanslarla Ferizli İlçe Hastanesi, Toyatasa Acil Yardım Hastanesi ve Altınova Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

HİZAN'DA OTOMOBİL ŞARAMPOLE YUVARLANDI: 8 YARALI

Alınan bilgiye göre, Hasan Güneş yönetimindeki 65 NS 049 plakalı otomobil, Hizan-Tatvan karayolunun 5. kilometresindeki Panor Dağı mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi.

Kazada, sürücü Güneş ve araçtaki Makbule, Nazlı ve Zeliha Güneş ile Saime Oğuz ve kimlikleri henüz belirlenemeyen 3 çocuk yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri ve çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarılan yaralılar, Hizan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

KELKİT'TE KAZA: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Kelkit ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kelkit-Erzincan karayolu Balköyü mevkisinde Ahmet Zorlu'nun kullandığı 24 DY 201 plakalı otomobil, şarampole yuvarlandı. Kazada Rabia Zorlu (14), olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan Ahmet, Nurcan, Bünyamin ve Mahmut Zorlu ise Kelkit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KAYSERİ'DE KAZA: 2 AĞIR YARALI
Kırıkkale-Kayseri karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri yabancı uyruklu 2 kişi ağır yaralandı. Kazada araç hurdaya dönerken, yaralılar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne tedavi altına alındı. Kayseri'den Kırıkkale yönüne giden Kenan Koşak yönetimindeki 50 EY 968 plakalı araç, Hasandede beldesi yokuşunda sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çıktı. Kazada sürücü Kenan Koşak ve yanındaki yabancı uyruklu Azner Geçmişov, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar, Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen polis, jandarma ve sivil savunma ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı.

TRABZON'DA KAZA. 15 YARALI
Akçaabat ilçesinde, Işıklar beldesine bağlı Kayabaşı Yaylası'nda meydana gelen kazada 15 kişi yaralandı. Akçaabat ilçesinde, Işıklar beldesine bağlı Kayabaşı Yaylası'nda İbrahim Topal'ın (67) kullandığı 61 S 4006 plakalı minibüs, elektrik direğine çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.Kazada, 15 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye sevk edildi.

BURSA'DA FECİ KAZA: 9 YARALI
Bursa'da iki otomobilin çarpışması sonucu 9 kişi yaralandı. Ersan Uğur'un kullandığı 16 N 0396 plakalı otomobil, Bursa-Orhaneli yolu Misi köyü yakınlarında, Recep Özdemir idaresindeki 16 RU 493 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, her iki aracın sürücüsü ile araçlarda bulunan Ali Osman Uğur, Furkan Uğur, Sultan Uğur, Cavidan Yılmaz, Sabriye Yılmaz, Necati Korkmazlı ve Ramazan Kavak yaralandı. Araçta sıkışan bazı yaralılar, itfaiye ekiplerince kurtarıldı. Yaralılar, ambulanslarla Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ÇORLU'DA TRAFİK KAZASI: 9 YARALI
Alınan bilgiye göre, Sağlık Mahallesi'nden Çorlu yönüne giden Varol Can Aktar'ın kullandığı 59 M 3027 plakalı yolcu minibüsü, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 34 DG 6236 plakalı kamyonetle İstasyon mevkisinde çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan minibüs, şarampole devrildi. Kazada minibüs sürücüsü Varol Can Aktar ile yolcular Tuncay Kurtuluş, Sinan Özgür, Ayhan Özgür, Kocali Özdemir, Eylül Keskin, Arzu Keskin, Özge Sürü ve Aysu Akpınar yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekiplerince çeyitli hastanelere kaldırıldı.


SAKARYA'DAM FECİ KAZA: 31 YARALI


Sakarya'nın Söğütlü ilçesinde iki yolcu minibüsünün çarpışması sonucu 31 kişi yaralandı. Adapazarı'ndan Karasu istikametine giden Fikret Savun yönetimindeki Limandere Belediyesi'ne ait 54 ER 336 plakalı yolcu minibüsü, Söğütlü Organize Sanayi Bölgesi kavşağında İlhan Çetin idaresindeki 54 UD 340 plakalı minibüsle çarpıştı. Savun idaresindeki minibüs, çarpışmanın ardından takla atarak, bariyerlere çarptı.

Kaza sonucu, minibüste bulunan Emir, Arda ve Nihal Kurt, Tuba ve Hazan Çorlu, Nuran, Veysel Burak ve Sefa Sarıca, Neslihan, Canan ve Nagihan Tekadım, Selim Özak, Umut ve Şengül Özalp ile Nedime Öztürk'ün aralarında bulunduğu 31 kişi yaralandı. Yaralıların 27'si, Kocaali, Ferizli, Söğütlü ve Erenler ilçelerinden gelen ambulanslarla Yenikent ve Ferizli Devlet Hastanesi ile Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesine kaldırıldı. 4 yaralı da otomobille çeşitli hastanelere götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtildi. Öte yandan, Savun idaresindeki minibüsün piknikten dönen Limandere Merkez İlköğretim Okulu öğrencilerini taşıdığı öğrenildi.

KAYNAK: AA- CİHAN
YORUMLAR 5
  • BAYRAM BUDAK 11 yıl önce Şikayet Et
    firma adını soran arkadaş. firma isminin kazayla ne alakası var yazında binmeyelim diyor kaza bu kazaya inanmak imanın şartı değilmi? firmayla ne alakası var :)
    Cevapla
  • ahmet keskin 11 yıl önce Şikayet Et
    bülent ark.. yasak çünkü bide bu firmanın bugüne kadar duydugum ilk kazası güvenilir bir firma
    Cevapla
  • Bülent M. 11 yıl önce Şikayet Et
    firma ismi neden flu... bu tür kazaya sebebiyet veren firmanın ismini neden gizliyorsunuz. açıkça yazıda bir sonraki seferimde o firmayı tercih etmeyeyim.
    Cevapla
  • onur keskin 11 yıl önce Şikayet Et
    kaza kader. hepsine büyük geçmiş olsun inşallah ölen yoktur. yaralılara acil şifalar
    Cevapla
  • ahmet keskin 11 yıl önce Şikayet Et
    allah rehmet eylesin. allah rehmet eylesin kalanlara baş saglığı diliyorum kazayı yapan firmayada başsağlığı diliyorum zor bi durum mekanları cennet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak