9 yaşındaki tacize 9 yıl hapis

Samsun'da evlerine misafirliğe gelen 9 yaşındaki kıza tacizde bulunduğu iddia edilen bir kişi 9 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

9 yaşındaki tacize 9 yıl hapis
9 yaşındaki tacize 9 yıl hapis
GİRİŞ 14.06.2012 17:12 GÜNCELLEME 14.06.2012 17:12

Olay, Canik ilçesi Beledieyevleri Mahallesi'nde geçen yıl meydana geldi. İddiaya göre, 2 çocuk babası S.A.(44), evlerinde misafir olarak kalan 9 yaşındaki A.B.'nin yatağına girerek elle taciz etti. S.A.’nın tacizi sonucu kızın kirlenen çamaşırını verdiği eşi F.D. de, çamaşırı çöpe atarak kızın annesine çocuğun adet gördüğünü söyledi.
9 yaşındaki bir kızın adet göremeyeceğini düşünen anne N.B., kızını sıkıştırınca taciz olayını öğrendi. Şikayet üzerine gözaltına alınarak tutuklanan S.A. ile tutuksuz olan eşi F.D. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Bugün görülen davanın son duruşmasında kendini savunan S.A., "14 aydır konuşmadım. A.B.'nin annesi N.B., çırılçıplak benim yatağıma girdi. Ben yanından kaçıp kendimi banyoya kilitledim. Ben çırılçıplak yatağıma giren kadından kaçarken, çocuğuna neden tacizde bulunayım. Eğer mahkeme beni suçlu bulursa kafama sıksın daha iyi. Ben mağdur oldum. Çocuğum kaza yaptı. Bana iftira atılıyor" dedi.

Mahkeme heyeti S.A.'yı "küçük yaşta kıza cinsel istismar" suçundan 9 yıl hapis cezasına çarptırırken, eşi F.D.'nin beraatine karar verdi.

İHA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması