Lastik değiştirirken kazada öldü!

D-100 karayolunda, aracının patlayan lastiğini değiştiren taksi şoförü, aşırı hız yapan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.

GİRİŞ 15.07.2012 06:08 GÜNCELLEME 15.07.2012 08:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Taksi şoförüne çarparak ölümüne sebep olan sürücü Yaşar Tokatlı’nın bir kolunun sargıda ve parmaklarının alçıda olduğu ortaya çıktı.

Kaza, saat 04.00 sıralarında D-100 karayolu Çağlayan mevkisi Edirne istikametinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Erdoğan Büyükyılmaz idaresindeki 34 TFU 23 plakalı ticari taksinin seyir halindeyken lastiği patladı. Büyükyılmaz, yol kenarına park ederek yola reflektör koydu. Aracın asıl sahibi Arda Baraklı’ya olayı haber veren Büyükyılmaz, tekerleği değiştirmeye başladı. Bu sırada aşırı hızlı olduğu belirtilen Yaşar Tokatlı yönetimindeki 34 NOS 09 plakalı özel araç, Büyükyılmaz'a ve taksiye çarptı. Yol kenarına savrulan Büyükyılmaz ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, taksiciye dakikalarca kalp masajı yaptı. Büyükyılmaz, tüm müdahalelere rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Taksi şoförüne çarpan Tokatlı ise gözaltına alınarak polis otosuna alındı. Yaşar Tokatlı’nın bir kolunun sargılı ve parmaklarının alçıda olduğu görüldü.

Kazadan önce Büyükyılmaz’ın kendisini aradığını söyleyen araç sahibi Baraklı, “Lastiğinin patladığını söyleyerek yanına gelmemi istedi. Ben de gelirken çarpan şahsın yolda zikzaklar çizerek hızla ilerlediğini gördüm. Sinyallerimi yakarak onu uyarmaya çalıştım. Ama durmadı ve çarptı“ şeklinde konuştu.

Kaza mahalline gelen taksi şoförünün yakınları sinir krizi geçirdi. Olay yerindeki polis ve sağlık ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı taksi şoförünün yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Yaşar Tokatlı, taksi şoförünün yakınları geldiği sırada olay yerinden uzaklaştırıldı. Polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 1
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    yolun ortasında lastik değiştireni çok gördük.. arabayı yolun kenarına çekmeyi düşünemeyen malesef bizde çok.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...