Hayat kurtaran yerden zehir çıktı

İstanbul'da narkotik polisinin yaklaşık 6 ay süren çalışmasının ardından düzenlediği operasyonda 126 kilogram eroin ele geçirildi.

Hayat kurtaran yerden zehir çıktı
Hayat kurtaran yerden zehir çıktı
GİRİŞ 27.07.2012 12:54 GÜNCELLEME 27.07.2012 12:54

Konuyla ilgili 4'ü yabancı uyruklu 9 şüpheli yakalandı. Uyuşturucunun araçların hava yastığının bulunduğu yere gizlendiği ortaya çıktı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında İran plakalı iki araç takibe alındı.  Adım adım izlenen araçlarda uyuşturucu bulunduğunu tespit eden narkotik polisi, şüphelilerin Gaziosmanpaşa, Beylikdüzü ve Zeytinburnu'ndaki adreslerini de belirledi.

Harekete geçen polis, seyir halinde iken iki araca operasyon yaptı. Durdurulan araçlarda bulunan şüpheliler gözaltına alındı, araçlarda titiz bir arama yapıldı. Yapılan aramalarda araçların hava yastığı bulunması gereken bölümlerinin boşaltılarak uyuşturucu gizlendiği ve paketler halindeki uyuşturucunun bu şekilde kamufle edildiği ortaya çıktı.

Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda da bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.  Toplam 241 paket halinde 126 kilo 350 gram eroin ele geçirildi. Eroinin İstanbul üzerinden Hollanda'ya götürüleceği belirlendi. Ayrıca 6 bin TL, 3 bin Dolar ve 900 euro paraya da el konuldu.

4'ü yabancı uyruklu 9 şüpheliden 8'i, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı