İş makinesi yaşlı kadını böyle ezdi

Çin'in doğusundaki Zhejiang eyaletinde kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı bir Çinli kadın iş makinesi tarafından ezildi.

GİRİŞ 03.08.2012 15:31 GÜNCELLEME 03.08.2012 16:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Mobesa kameraları tarafından saniye saniye çekilen kaza anı, Çin'de en çok izlenen videolardan biri oldu.

Jinhua şehrinde, yaşlı bir kadın seyir halindeki cadde üzerinde ilerlerken, bir iş makinesinin çarpmasını sonucu hayatını kaybetti. İş makinesinin çarpması sonucu yere düşen ve araç altında ezilen yaşlı kadın olay yerinde can verdi.

Görgü tanıkları, bir kadının kırmızı ışıkta karşıdan karşıya geçmek istediğini dile getirirken, bayanın yaşlı olduğunu, büyük ihtimal net göremediğinden ötürü anayola çıktığını aktardı. Yaşlı kadının boyunun kısa olduğuna vurgu yapan görgü tanıkları, iş makinesinin büyük olduğundan ötürü kadını göremediği kaydedildi.

 

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 10
  • karahan 11 yıl önce Şikayet Et
    mehmet&ahmet. dediginiz gibi olsaydi is makinesinin fren lambalarinin yanmamasi gerekirdi sofor kepceden dolayi kadini gormeyip ezmis,.,
    Cevapla
  • yorumlu yorum 11 yıl önce Şikayet Et
    ....... yaşlı kadın çokca yapılan kırmızı ışık ihlalini yapmaması gerekiyordu ancak kırmızı ışık ihlalinin sonucu bu olmamalıydı...boyu kısa, gözü net göremeyen yaşlı bir kadının arkasından ona doğru gelen bir şeyi (herkes gibi) göremeyişi normal.. .ancak burada normal olmayan şey trafikte araç kullanan şöförün çok dikkatli araç kullanması gerekiyorken bir süre boyunca gözünün önünde yürümekte olan bir insanı nasıl oluyorda arkadan gelip eziyor onu anlamadım....bir trafik kazası olduğunda aracın ön tarafında hasar oluşmuş ise ön tamponu hasarlı aracın şöförü genelde kusurlu taraf olarak görülür...trafikte araç kullanan bu dikkatsiz şöför trafikteki mini otomobillerin de boylarının kısa olduğu mazeret gösterip bu yaşlı kadına yaptığı gib trafikteki mini otomobillerii arkadan gelip ezebilir....
    Cevapla
  • Mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    değil. kamyon kasası gibi görünüyor ama iş makinesi son görüntüye dikkat et açıkça belli
    Cevapla
  • Murat Taner 11 yıl önce Şikayet Et
    çinli'leri anlayamıyorum. insanların en ufak bir değeri yok. . tüm insanlar gleir sağlayan çalışan makinalar gibi görülüyor. br böcek ile bir çinli ezilmiş farketmiyor. peki çinliler buna nasıl dayanıyor? nasıl sabrediyor? organ kaçakçılığı her türlü insanlık suçu gırla gidiyor. arap baharından sonra sıra çinli baharına gelebilir.
    Cevapla
  • ahmet 11 yıl önce Şikayet Et
    dikkatli izleyin... iş makinesi değil !. kadına çarpan iş makinesi değil onu taşıyan kamyondur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü