Bir mahalle 2 polisi linç etmek istedi

Edirne merkez Çavuşbey Mahallesi'nde saldırıya uğrayan iki polis memuru yaralandı.

Bir mahalle 2 polisi linç etmek istedi
Bir mahalle 2 polisi linç etmek istedi
GİRİŞ 22.08.2012 16:54 GÜNCELLEME 22.08.2012 18:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde görevli memurlardan M. M. ve C. Y., hakkında uyuşturucudan tutuklama kararı bulunan G.E. isimli şahsı fark etti. Çavuşbey Mahallesi Yeniyol sokağa giren şahsı yakalamak isteyen polislere, mahalleden çok sayıda kişi saldırmaya başladı.

Tuğla ve cisimlerle darp edilen memurlar çeşitli yerlerinden yaralandı. Bazı kişilerin araya girmesiyle polisler linç olmaktan kurtarıldı.

Olayın bildirilmesi üzerine çok sayıda polis ekibi mahalleye sevk edildi.

Güvenliğin kısa sürede sağlanmasının ardından, yaralı polislerden Mahmut Mengiloğlu ambulansa alındı. İlk müdahalesi burada yapılan polis memuru, Edirne Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Başından ve belinden darbe alan diğer polis memuru, olayla ilgili amirlerine bilgi verdikten sonra ekip arkadaşları tarafından hastaneye götürüldü. Polis, hakkında tutuklama kararı bulunan şahıs ile polisleri darp eden şahısları bulmak için çalışma başlattı.

YORUMLAR 2
  • Ahmet Fatih 11 yıl önce Şikayet Et
    polisler ölseydi daha çok sevinirdiniz değil mi?. polis neden silah kullanmadı, çünkü kullanınca hapse giriyor. kullanmayınca ölüyor, hastanelik ölüyor. şimdi bunlar terörist mi? yoksa edirne de olunca basit bir suçlu mu?
    Cevapla
  • mustafa 11 yıl önce Şikayet Et
    bulunsa ne olacakki !!!. merak ediyorum diyelimki polisler o şahısları buldu peki nolacak cezamı alacaklar... hastanede polise saldırdılar sokakta saldırdılar sopalarla taşlarla ertesi gün şahıslar serbest kaldı... bence bunlarada hiç bi şey olmaz saygıdeğer hakim lerimiz serbest bırakır... böyle olnuca polis suçu nasıl önleyecek otoriteyi nasıl sağlayacak yada sizce o polisler artık taşın altına elini sokarmı çalışımı... ben olsam böyle vatandaşlar için böyle adalet sistemi için çalışmam yazıkkk....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"