Öğrenci servisi gölete uçtu: 2 öğrenci öldü

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde bir öğrenci servisi Davutköy Göleti'ne devrildi. Kazada 2 öğrenci hayatını kaybederken, 20 kişi yaralandı.

Öğrenci servisi gölete uçtu: 2 öğrenci öldü
Öğrenci servisi gölete uçtu: 2 öğrenci öldü
GİRİŞ 04.10.2012 16:30 GÜNCELLEME 04.10.2012 18:31

İlçede bir öğrenci servisi Davutköy Göleti'ne devrildi. Kazada 2 öğrenci hayatını kaybetti. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi.

Yenice Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Belediye Başkanı Veysel Acar ile Cumhuriyet savcısının da olay yerine gittiği bildirildi. 

Vali Tuna: 2 çocuğumuz öldü, 6'sı ağır 20 çocuğumuz yaralı

Çanakkale Valisi Güngör Azim Tuna, Yenice ilçesinde bir servisin gölete devrilmesi sonucu, 2 öğrencinin öldüğünü, 6'sı ağır 20 öğrencinin yaralandığını bildirildi.

Vali Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, şu anda Yenice'ye hareket halinde olduğunu belirterek, çok üzücü bir olayın yaşandığını ifade etti. Tuna, şunları kaydetti:

''Şu ana kadar 2 çocuğumuz hayatını kaybetti. 6'sı ağır 20 çocuğumuz yaralı. Bunlar için ambulans helikopter tahsis ettik. Yaralılardan bir kısmı Yenice Devlet Hastanesi'nde bir kısmı da Çan Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Çanakkale'den ambulanslar da şu anda Yenice'ye gidiyor.''

Yenice Kaymakamı Dede Musa Baştürk de gölete devrilen minibüsün Davutköy'de yaşayan öğrencileri taşıdığını belirterek, ''Köylüler bu aracı çocukları okula götürmesi için kendileri kiralamış. Büyük ihtimal yağıştan dolayı kayarak devrildi'' dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler