Akıl almaz kaza kamerada

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, hareket halindeki otomobilden atlayan, ardından sürücünün müdahale etmek için durdurduğu fakat kendi kendine hareket eden arabanın altında kalan 26 yaşındaki Hacer Sezgin'in öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

Akıl almaz kaza kamerada
Akıl almaz kaza kamerada
GİRİŞ 17.12.2012 20:59 GÜNCELLEME 18.12.2012 01:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İzmir'in Gaziemir ilçesinde, hareket halindeki otomobilden atlayan, ardından sürücünün müdahale etmek için durdurduğu fakat kendi kendine hareket eden arabanın altında kalan 26 yaşındaki Hacer Sezgin'in öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde arabanın, arkadaşına yardım etmek için inen sürücüyle birlikte Sezgin'i altına aldığı görülüyor.

Kaza, 7 Kasım 2012 günü saat 03.30 sıralarında, İZBAN tren istasyonu Sarnıç durağı karşısında, 692 Sokak'ta meydana geldi. Hacer Sezgin ve kafeterya işleten arkadaşı Kürşat Ö. (32), 06 DF 1150 plakalı otomobille gezmeye çıktı. Bornova ilçesinde bir bara giden iki arkadaş, tartışmaya başladı. İddiaya göre Gaziemir'deki evlerine dönen iki kişi, yolda da tartışmaya devam etti. Otomobili kullanan Kürşat Ö.'ye sinirlenen Sezgin, bir anda kapıyı açıp kendini aşağıya attı. Bu sırada hareket halindeki otomobilin kapısı kapandı. Bir tutam saçı kapıya sıkışıp kopan genç kadın, asfalt zeminde kaldı. Otomobili yaklaşık 35 metre ileride durduran Kürşat Ö., iddiaya göre otomatik vitesi park modunda bırakmak isterken yanlışlıkla geri vitese taktı ve el frenini de çekmeden indi.

Arkadaşının yanına koşarak giden Kürşat Ö. ve Sezgin, bu sırada geriye doğru hareket eden otomobilin altına kaldı. İki arkadaş, arabanın altında yaklaşık 5 metre sürüklendi. Önce arka tekerleğin üzerinden geçtiği Hacer Sezgin, ön tekerleğin sırtının üzerinde durması sonucu nefessiz kaldı. Sürünerek arabanın altından çıkan Kürşat Ö. ise direksiyona geçerek hareket ettirmeye çalışırken motoru durdurdu. Bölgede devriye gezen polis ekibi, kazayı görüp durdu. Otomobilin altındaki kadını gören ekipler, sağlık görevlilerini çağırdı. Sürücü Kürşat Ö. gözaltına alındı. İhbar üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Sezgin'in yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi.

Güvenlik kamerasına kaydedilen olayda, durdurup arkadaşının yanına koşan Kürşat Ö.'nün el frenini çekmediği otomobilin, geriye doğru hareket ederek genç kadını ve kendisini altına aldığı görülüyor. Ayrıca kendi çabasıyla otomobilin altından çıkmayı başaran sürücünün yardıma gelen polislerle genç kadını kurtarmak istediği ancak başarılı olamadığı da belli oluyor.

YORUMLAR 2
  • Kemal Aydın 11 yıl önce Şikayet Et
    ilk yardım. ilk yardımı bilmediğimiz ne yazık ki ortada sakin olunup duruma müdahale edilse 3 4 kişi var erkek bunlar hiç mi güçleri yok bunların o psikoloji ile ikisi arabayı hafif kaldırsa birisi de çıkarırdı zavallıyı bir çekişte boğulmazdı, ecel gelmiş artık elden bir şey gelmez ALLAH cc rahmet eylesin
    Cevapla
  • turgay 11 yıl önce Şikayet Et
    araba. nasıl öyle geri geliyor yaw ALLAH ALLAH
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor