15 yerinden bıçakladığı karsını öldü diye bırakmış

Konya'da karısını bıçaklayarak sokak ortasına atan koca polis tarafından yakalandı. Şüphelinin karısını bir erkekle görünce kıskançlık krizine girdiğini ve bıçakladıktan sonra öldü diye bıraktığını söylediği öğrenildi.

15 yerinden bıçakladığı karsını öldü diye bırakmış
15 yerinden bıçakladığı karsını öldü diye bırakmış
GİRİŞ 11.01.2013 18:51 GÜNCELLEME 11.01.2013 18:51

Olay, gece 03.30 sıralarında merkez Meram ilçesi Sahipata Mahallesi Sırçalı Medrese Caddesinde meydana gelmişti. İ.K. (23), eşi Yavuz K. tarafından bıçaklandıktan sonra sokak ortasına atılmıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan kadının 15 yerinden bıçak darbesi aldığı belirlendi. Ameliyata alınan kadının yoğun bakımda tedavisinin halen devam ettiği öğrenildi. Olaydan sonra polis şüpheli kocayı yakalamak için çalışmalara başladı. Polis, akşam üzeri merkez Karatay ilçesi Küçükkumköprü Mahallesinde şüpheli Yavuz K'yi sokak ortasında yakaladı. Yakalanan şüpheli Yavuz K, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Şüpheli Yavuz K'nin, karısını gece alkollü bir mekanda erkekle görmesi üzerine ticari taksiye bindirerek bıçakladığını ve öldü diye yolda attığını itiraf ettiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı