Adana

Adana'daki taksici cinayeti

11:53 29 Ağustos 2015
Adana'daki taksici cinayeti

Boğazı kesilerek öldürülen taksicinin aranan katil zanlısı üç kişinin olay öncesine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Adana'da boğazı kesilerek öldürülen taksicinin aranan üç katil zanlısının olay öncesine ait görüntülerine ulaşıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesi'nde 28 gün önce taksi şoförü Erdal Bayıklı'nın (46) boğazının kesilerek öldürülmesi olayla ilgili yapılan araştırmalar kapsamında, taksiye müşteri olarak binen üç zanlının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Çevredeki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, şüphelilerin, Cumhuriyet Mahallesi Karataş Caddesi'nde taksiye binmeden önce yaklaşık 1,5 saat bölgede gezdiği ve bir marketten alışveriş yaptığı belirlendi. Daha sonra ise zanlıların Erdal Bayıklı'nın aracını durağına gittiği sırada durdurup bindiği ve taksinin bölgeden ayrıldığı görüldü. 

Olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Suriyeli oldukları ileri sürülen şüphelileri yakalayabilmek için kent merkezindeki 14 mahallede yaklaşık 400 kişiyle görüştü.

Polis ekiplerinin görüştüğü kişilerden şüphelileri tanıyan çıkmadı. Ekiplerin zanlıları yakalama çalışmaları sürüyor.

Adana'da 1 Ağustos'ta Erdal Bayıklı, yaralı halde yolda durdurduğu bir tır sürücüsüne, 3 Suriyeli'nin kendisini yaralayıp parasını ve cep telefonunu gasbederek aracıyla kaçtıklarını söylemişti. Sürücünün haber vermesiyle gelen sağlık ekiplerinin Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdığı taksi sürücüsü kurtarılamamıştı.

Çalınan taksi ise polislerin çalışmasıyla olay yerine yaklaşık 15 kilometre uzaklıktaki Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında terk edilmiş halde bulunmuştu.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.