Adana

Avrupa şampiyonu sporcu Ataşbak'ı ziyaret etti

13:18 04 Ekim 2015
Avrupa şampiyonu sporcu Ataşbak'ı ziyaret etti

İspanya'nın San Sebastian kentinde gerçekleştirilen Avrupa Gençler Kick Boks Şampiyonası'nda altın madalya alan Elif Aybike Benli, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'ı ziyaret etti.

Ataşbak, Adana  Gençlikspor Kulübü Başkanı Ahmet Bozan, Kick Boks Federasyonu İl Temsilcisi Şehmus Baysal, bölge antrenörü İzzettin Altun, antrenör Alparslan Benli'nin de bulunduğu ziyaretçileri makamında kabul eti. Kick boksa yaptıkları yatırımların meyvesini almaya başladıklarını ifade eden Ataşbak, uzak doğu sporlarında başarının çok arttığını belirtti.

Ataşbak, "İspanya’da kentimizin sesini duyuran sporcuları ve bunları müsabakalara hazırlayan antrenörleri kutluyorum. Uzak doğu sporlarına ve kick boks’a büyük yatırımlar yaptık. Bunun meyvelerini almaya başladık. Dileğimiz bu sporun olimpik spor olması. O zaman Adanalı yetenekli sporcular uluslararası müsabakalardan bu günkü gibi madalyalarla döneceklerine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Federasyon Temsilcisi Baysal da destekleri için Ataşbak'a teşekkür etti.

Federasyon Başkanı Salim Kayıcı’nın yakın zamanda önemli bir organizasyonu Adana’ya vereceğini belirten Baysal, “Ataşbak'ın bizlere katkısını asla inkar edemeyiz. Son yıllarda sporcu ve kulüp sayımız arttı. Ayrıca, her gittiğimiz müsabakadan madalyalarla dönüyoruz. Özellikle tesis ve malzeme eksikliklerimiz giderildi, çalışma koşullarımızda önemli iyileştirmeler oldu. Daha çok çalışarak kentimizin sesini Türkiye ve dünyaya duyurmayı hedeflemekteyiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.