Adana

AK Parti'den 55 engelliye tekerlekli sandalye

12:55 14 Kasım 2015
AK Parti'den 55 engelliye tekerlekli sandalye

AK Parti Adana Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından 55 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye edildi.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, il ve ilçe teşkilatlarının yanı sıra mahalle temsilcileri tarafından tespit edilen ihtiyaç sahiplerine, Adana Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından yardım eli uzatılmaya devam ediliyor.

İhtiyaç sahiplerinin eksiklerine göre yardımlar yapılırken, son bir ay içerisinde toplam 55 engelliye tekerlekli sandalye hediye edildi.

AK Parti Adana İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Sevda Erdede, engelli vatandaşlara gerekli kolaylığın sağlanması gerektiğini belirterek, "Engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırıcı ve sosyal hayata tam katılımlarının sağlanması amacıyla AK Parti ailesi olarak her engelli vatandaşımıza imkanlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı aşk ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Teşkilatlarıyla koordineli çalıştıklarını vurgulayan Erdede, şunları kaydetti:

"Engelliler konusunda atılacak her adım kendi geleceğimiz için de bir adımdır. Engelli doğmak ya da olmak bireyin tercihi değil. Sonuçta hepimiz birer engelli adayıyız ve bizler yaratılmışı yaratandan ötürü seven bir inanca ve iktidara sahibiz. Bu çalışmamızla engellerin bedenlerde değil, yüreklerde, zihinlerde olduğunu gördük. Onlar kocaman sevgi dolu yürekleri ile bizden daha mutlu ve özgürler."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.