Adana

Adana'daki terör operasyonu

16:47 25 Kasım 2015
Adana'daki terör operasyonu

Operasyonun polis merkezine yapılan saldırının zanlılarıyla ilişki ve irtibatı olduğu değerlendirilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik olduğu öğrenildi

Adana Emniyet Müdürlüğünün, sabah saatlerinde düzenlediği operasyonun, polis merkezine yapılan saldırının zanlılarıyla ilişki ve irtibatı olduğu değerlendirilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik olduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan açıklamada, dün Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi Amirliğine yapılan silahlı saldırı ve önüne patlayıcı yüklü otomobil bırakılması eylemini gerçekleştiren kişilerle ilişki ve irtibatı olduğu değerlendirilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik operasyon gerçekleştirildiği ifade edildi.

Açıklamada, 20 şüphelinin yakalandığı belirtilerek, "Operasyonda, 1 uzun namlulu silah, 1 av tüfeği, 2 cep telefonu, 1 bilgisayar ve silahlara ait mühimmat ile çok sayıda örgütsel doküman ve yasak yayınlar ele geçirildi. Olayla ilgili olarak tahkikat devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Adana'da sabah saatlerinde bin polisin katılımıyla terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda 20 zanlı gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.