Adana

AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan:

16:59 26 Kasım 2015
AK Parti Adana Milletvekili Küçükcan:

"64. Hükümet demokratikleşme reformları ve kalkınma projeleriyla Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak"

AK Parti Adana Milletvekili Talip Küçükcan, 64. Hükümet'in demokratikleşme reformları ve kalkınma projeleriyle Türkiye'yi daha ileriye taşıyacağını belirtti.

Küçükcan, yazılı açıklamasında, Ahmet Davutoğlu Başbakanlığında kurulan 64. Hükümet'in yetkin, deneyimli, birikimli ve vizyoner bakanları bünyesinde bulundurduğunu, bu kadrolarla hükümetin 2002'den beri sürdürülen hizmetlere kesintisiz devam edeceğini bildirdi.

AK Parti hükümetlerinin reformist bir ruhla demokratikleşme hamleleri başlatarak bunları sürdürdüğünü, diğer yandan güvenlik tehditlerine karşı da gerekli önlemleri aldığını vurgulayan Küçükcan, şunları kaydetti:

"64. Hükümet demokratikleşme reformları ve kalkınma projeleri ile Türkiye'yi daha ileriye taşıyacak. Hükümetin önemle üzerinde duracağı konulardan biri içeriden ve dışarıdan ülkemize yönelik tehditlere karşı gerekli önlemleri alarak uygulamak. Ancak bunu yaparken sivil özgürlükler ve demokrasiden taviz vermemek olacaktır. Hükümet programına bu hassasiyetin yansıdığı açık. Türkiye'de her kesimin hakkı ve hukuku korunacak, kimse ötekileştirilmeyecek ve hak mahrumiyeti yaşamayacaktır. Hükümet temel hak ve hürriyetlerin daha iyi kurumsallaşması ve korunması için her türlü tedbiri alacaktır."

Fatma Güldemet Sarı'nın Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasının hem Türkiye hem de Adana için bir önemli bir fırsat olduğunu belirten Küçükcan, "Bakan Sarı, eğitimi, donanımı, vizyonu ve ülke sevdası ile politika üretecek. Sarı, Adana'nın beklentilerine cevap verecek birikim ve iradeye sahip" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.