Adana

Kozan'da ağaçlandırma çalışmaları

16:09 01 Aralık 2015
Kozan'da ağaçlandırma çalışmaları

Kozan Belediyesi, Turgut Özal Bulvarı ve yeni açtığı bulvarlarda ağaçlandırma çalışması başlattı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz aylarda refüj çalışması tamamlanan bulvardaki  yürüyüş ve bisiklet yolu ağaçlandırılıyor. Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Adana Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı işbirliği ile halk pazarı civarında yeni açılan bulvarın da refüj ve kavşakları temizlenerek ağaç dikimi ve peyzaj düzenlemesi yapıldı.

Belediye Başkanı Musa Öztürk, cuma pazarı civarında daha önce altyapı ve parke çalışmalarını tamamladıklarını, gerçekleştırdikleri çevre düzenlemeleri kapsamında bölgeye Emek Şehitleri Anıt Parkını ve Karacaoğlan Mahallesi muhtarlık hizmet binasını da kazandırdıklarını belirtti.

Başkan Öztürk, şunları kaydetti:

"Daha önceki yıllarda mezbelelik olan bu alan, bizim bölgeye getirdiğimiz hizmetlerle modern bir kente yakışır çehreye kavuştu. İlçemiz ve kıymetli Kozan halkımızın beklentileri doğrultusunda Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle gece gündüz hizmet üretiyoruz. Ekiplerimiz önceki yıllarda hizmet almayan kavşaklarda ve refüjlerde düzenli olarak bakım yapıyorlar. Ağaçlandırma çalışmalarımız kapsamında ilçemize ilk kez getirdiğimiz oya ağacı ile de ilkbahar ve yaz aylarında ilçemiz yeni bir görünüm kazanacak.”

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.