Adana

Maçın ardından

21:51 17 Ocak 2016
Maçın ardından

PTT 1. Lig'de, sahasında Şanlıurfaspor'u 3-2 mağlup eden Adanaspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, "Önemli bir takıma karşı 3 puan almak, en azından üst gruptan kopmamamız adına çok önemli" dedi.

İpekoğlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın ilk yarısında çok iyi oynamadıklarını ancak girdikleri pozisyonu değerlendirerek golü bulduklarını söyledi.

Basit bir hatayla kalelerinde ilk golü gördüklerini dile getiren İpekoğlu, şunları kaydetti:

"İkinci yarının başında pozisyonlar bulduk ve öne geçtik. Ardından 3. golümüzü de attık ama yine basit bir hatayla 2. golü kalemizde görerek, son 5 dakikaya sıkıntılı girdik. Maçın zor olacağını düşünmüştük ancak çok zor olmadı. Basit goller yemeseydik, daha da kolay olacaktı. Şanlıurfaspor yetenekli oyuncular transfer etti. Özellikle bundan sonraki haftalarda daha uyumlu ve iyi olacaklarını düşünüyorum. Önemli bir takıma karşı 3 puan almak, en azından üst gruptan kopmamamız adına çok önemli."

Engin İpekoğlu, karşılaşmada sakatlanan Da Silva'nın yaklaşık 8 hafta sahalardan uzak kalacağını belirterek, bu durumda orta saha transferi düşünebileceklerini de bildirdi.


- Şanlıurfaspor cephesi


Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu ise iyi futbol oynamak istediklerini ancak kaybettiklerini ifade etti.

Buna rağmen oyuncularının performansından memnun olduğunu anlatan Kerimoğlu, şunları kaydetti:

"Takımımızın önü açık. Buraya geldiğimizden beri hedefimiz play-off'lara kalmak. Oyuncularımızın neler verebileceğine bakıyoruz. Burada 4 aylık değil, 1,5 senelik planlama yaparak düşünüyoruz. Oynanan futboldan memnunum. Takımla ilgili pozitif düşüncem var. Ben sihirbaz değilim ama bir an önce kazanabileceğimiz kadar maç kazanma amacındayız."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.