Adana

AA muhabiri Kılıç'ın vefatı

17:47 03 Şubat 2016
AA muhabiri Kılıç'ın vefatı

Kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) muhabiri Abdulgafur Kılıç için Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) önünde tören düzenlendi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, burada yaptığı konuşmada, Kılıç'ın Adana'da sevilen ve sayılan biri olduğunu belirtti.

Esendemir, "Hiç kimseyi kırmayan incitmeyen çok değerli bir kardeşimizdi. Çok zamansız bir şekilde acımasız bir hastalığa yakalandı. Bizi boynu bükük bıraktı. Çok genç yaşta kaybettik Abdulgafur kardeşimizi. Mekanı cennet olsun" ifadesini kullandı.

AA Adana Bölge Müdürlüğü Başmuhabiri İsmail İçer ise Kılıç'ın insani yönüne dikkati çekerek "Kardeşim gibi sevdiğim birini kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum" dedi.

Ağabey Salih Kılıç da Kılıç'ın meslektaşlarına, gösterdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, haklarını helal etmelerini istedi.

Edilen duaların ardından Kılıç'ın cenazesi Asri mezarlığına götürüldü. Burada kılınan namazın ardından Kılıç'ın cenazesi memleketi Mardin'e gönderildi.

- Vali Büyük, taziye mesajı yayımladı

Adana Valisi Mustafa Büyük, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Abdulgafur Kılıç için taziye mesajı yayımladı.

Büyük mesajında, AA Muhabiri Abdulgafur Kılıç'ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade etti.

İl dışında bulunduğu için törene katılamadığını belirten Büyük, şunları kaydetti:

"Tedavi gördüğü Ç.Ü. Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde günlerdir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Anadolu Ajansı Muhabiri Abdulgafur Kılıç'ın vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti önünde düzenlenen törene katılamamamdan dolayı ayrıca üzüldüğümü belirtiyor, merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, Anadolu Ajansı çalışanlarına ve basın camiamıza başsağlığı diliyorum."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.