Adana

Suriyeli bebeğin otogarda ölmesi

18:12 08 Şubat 2016
Suriyeli bebeğin otogarda ölmesi

Adana Valiliğinden, otogarda hayatını kaybeden Suriyeli bebeğin yaşamını yitirmesinin şüpheli ölüm olarak değerlendirildiği, "klasik otopsi" yapılmasına karar verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin Halep kentinden 5 çocuğu ile Türkiye'ye Hatay'dan giriş yapan, oradan da Adana Otogarına gelen Suriyeli Nusrin Berduş'un 1,5 yaşındaki kızı Gamar Berduş'un burada yaşamını yitirmesiyle ilgili olarak valilik tarafından araştırma yapıldığı belirtildi.

Anne Nusrin Berduş'un akrabaları tarafından otogar polisine 1,5 yaşındaki Gamar Berduş'un öldüğünün bildirilmesi üzerine, görevli polisler tarafından 112 Acil Servis ekiplerine ve polise bilgi verildiği, olaya sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiği kaydedilen açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından düzenlenen ölü muayene tutanağıyla Gamar Berduş'un ölümü şüpheli ölüm olarak değerlendirilmiş ve 'klasik otopsi' yapılmasına karar verilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.