Adana

Adana Demirspor'dan MHK'ye "güven" mesajı

16:28 23 Şubat 2016
Adana Demirspor'dan MHK'ye "güven" mesajı

Adana Demirspor Kulübü Yönetim Kurulunun yaptığı açıklamada, "MHK Başkanı Sayın Müftüoğlu'nun herhangi bir şekilde zan altında bırakılmasının, Adana Demirspor Kulübü olarak bizleri derinden yaralayacağını kamuoyuna saygıyla bildiririz" denildi.

Kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Adana Demirspor'un PTT 1. Lig'de hafta sonu Multigroup Alanyaspor ile karşılaşacağı anımsatıldı.

Bu maç öncesinde, son zamanlarda sıkça gündeme gelen hakem kararlarıyla ilgili spor camiasında çeşitli iddialar ve söylentilerin ortaya atıldığı belirtilerek, şunlar kaydedildi:

"Bu hafta içinde hakem camiasının, dolayısıyla çatı kuruluş MHK'nin gündemde olması, hafta sonu Multigroup Alanyaspor karşılaşmamız için de sporseverlerin endişe duymasına sebep oldu. Özellikle MHK Başkanı Sayın Kuddusi Müftüoğlu'nun Alanyalı olması nedeniyle ve yaşanan hakem hataları dolayısıyla taraftarlarımız nezdinde endişeyi anlıyor ancak Adana Demirspor Kulübü yönetimi olarak bizler bu endişeyi taşımıyoruz. Bizler, fair play duygusunu göreve geldiğimizden bu yana sergileyen ve bundan asla ödün vermeyen bir kulüp olduk. Tarafsızlığın sözünü vermiş ve objektif bakış açısıyla çalışmalarını sürdüren MHK'ye duyduğumuz sonsuz güvenle, MHK Başkanı Müftüoğlu'nun herhangi bir şekilde zan altında bırakılmasının Adana Demirspor Kulübü olarak bizleri derinden yaralayacağını kamuoyuna saygıyla bidiririz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.