Adana

Adana'daki silahlı ve bıçaklı kavga

12:19 30 Nisan 2016
Adana'daki silahlı ve bıçaklı kavga

Adana'da damat ile kayınpederi ve yakınları arasında çıkan, 1 kişinin öldüğü 3 kişinin yaralandığı silahlı ve bıçaklı kavgayla ilgili aynı aileden 4 kişi adliyeye sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesindeki Toptancılar Sitesi'nde üç gün önce akraba iki aile arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişinin ölmesi, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin soruşturma kapsamında, gözaltına alınan 4 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Şüpheliler damat Yavuz N, ağabeyi Oğuz N, kardeşi Harun N. ve babası Ziya N. sağlık kontrolünün ardından, adliyeye sevk edildi.

Şüpheli Yavuz N'nin bir çocuğunun annesi olan eşi A.N. ile aralarında geçimsizlik olduğu, bu nedenle A.N'nin babaevine gittiği ve boşanma aşamasında olan çiftin yakınlarının daha önce de kavga ettiği belirtildi.

- Olayın geçmişi

Yavuz N, 27 Nisan'da merkez Seyhan ilçesi ATİKOP Toptancılar Sitesi'ndeki bir bankada kayınbabası Ali S. ile tartışmış, tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada damat, kayınbabasını bıçaklamıştı.

Bu arada Ali S. ve Yavuz N. durumu akrabalarına bildirmiş, banka dışında devam eden kavgada tarafların birbirlerine tabancayla ateş etmesi üzerine Ali S, Özdemir S, Aydemir S. ve Yavuz S. yaralanmıştı. Ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Ali S, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Öte yandan kavga anı, çevredeki güvenlik kameralarınca da görüntülenmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.