Adana

Adana'daki cinayet

13:43 19 Mayıs 2016
Adana'daki cinayet

Adana'da üniversite öğrencisinin, annesiyle evine gittiği sırada silahla vurularak öldürülmesiyle ilgili, maktulün kız arkadaşının eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen zanlı ile annesi tutuklandı, 4 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi Mahfesığmaz Mahallesi'nde 5 gün önce 23 yaşındaki Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk, annesi Aysel Yaluk ile evinin önüne geldiği sırada silahla vurularak öldürülmesi olayı ile ilgili sürdürülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, Kandemir Yaluk'un kız arkadaşı S.Y'nin eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Muhammet Emin K. ile annesi Gülesin K., kız kardeşleri Ramize Ç. ve Rezzan S. ile enişteleri Burhan S. ve Gökhan Ç. mahkemeye çıkarıldı.

Adana nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesine çıkarılan şüphelilerden, Muhammet Emin K. ile annesi Gülesin K.'yi tutuklu, diğer 4 kişinin de adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Muhammet Emin K. ile annesi Gülesin K. kararın ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Merkez Çukurova ilçesinde 14 Mayıs 2016’da Mersin Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Kandemir Yaluk, annesi Aysel Yaluk ile evinin önüne geldiği sırada silahlı saldırıya uğramış, vücuduna 5 kurşun isabet eden Yaluk, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Seyhan Uygulama Merkezindeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.