Adana

Adana'daki uyuşturucu operasyonu

11:58 29 Mayıs 2016
Adana'daki uyuşturucu operasyonu

Adana'da polis ve jandarmanın ormanlık alanda oluşturulan Hint keneviri ekili alanlara yaptığı operasyon, polis kamerasınca kaydedildi.

Misis Mahallesi yakınlarındaki ormanlık alan içinde Hint keneviri ekimi yapıldığı bilgisi üzerine Adana İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu i̇le Mücadele Şube Müdürlüğü ile Yakapınar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin yaptığı operasyona ait görüntüler basınla paylaşıldı.

Görüntülerde, polis ve jandarma ekiplerinin ormanlık alan içinde olduğu bilgisine ulaştıkları Hint keneviri ekili alanı arama çalışmaları yer alıyor. Oldukça sık ağaç ve otlarla kaplı alanda zorlukla ilerleyen ekipler, ilk ekim alanını bulduktan sonra ikinci alanı arama çalışmasına başlıyor.

İkinci alanı bulmakta zorlanan ekiplerin çağırdığı polis helikopterinin de katıldığı arama çalışmalarının da yansıdığı görüntülerde, ekiplerin diğer alanı bulması da yer alıyor.

Görüntülere, ekiplerin uyuşturucu ekili alana kimsenin yaklaşmaması için kurulan kurt kapanını etkisiz hale getirmesi ve ele geçirdikleri Hint keneviri ve esrara el koymaları da yansıyor.

Adana'da dün polis ve jandarmanın ormanlık alanda yaptığı operasyonda bin 840 kök hint keneviri ile 7,5 kilogram esrar ele geçirilmiş, olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alınmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.