Adana

ABTÜ’de devir teslim töreni

12:11 15 Ağustos 2016
ABTÜ’de devir teslim töreni

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Anayasanın 130. ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13. maddeleri uyarınca Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ABTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Tümay, Vekil Rektör Prof. Dr. Aykut Gül'den görevi devraldı.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, rektörlük makamında gerçekleşen törende, üniversite yönetimi ile bir araya gelen Prof. Dr. Mehmet Tümay'a vekil Rektör Prof. Dr. Aykut Gül tarafından çiçek takdim edildi. Prof. Dr. Tümay ise Prof. Dr. Gül'e ve görevlendirme ile ABTÜ’de yer alan öğretim üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gül, görevi emin ellere teslim ettiğini belirterek, Tümay’a yeni görevinde kolaylıklar diledi.

Prof. Dr. Mehmet Tümay da başta Prof. Dr. Aykut Gül olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, birlikte çalışarak Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesini önemli yerlere getireceklerini aktardı.

Gül'ün üniversite personeli ile vedalaşmasının ardından yeni rektör Prof. Dr. Mehmet Tümay personelle tanıştı ve görevine başladı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.