Adana

Adliyede katil zanlısına linç girişimi güvenlik kamerasında

10:41 24 Ağustos 2016
Adliyede katil zanlısına linç girişimi güvenlik kamerasında

Adana'da karı kocanın öldürülmesiyle ilgili davada yargılanan sanığın, maktullerin yakınları tarafından linç edilmek istenmesi adliyenin güvenlik kameralarına yansıdı.

Merkez Çukurova ilçesinde, 3 Nisa'nda Tekin Özmetin ve eşi Sinem Özmetin'in öldürülmesine ilişkin dava kapsamında 7. Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan tutuklu sanık Hasan Uçar, jandarma ekiplerince duruşma salonuna getirildiği sırada koridorda bekleyen maktullerin yakınlarının saldırısına uğradı.

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, görevlilerce uzaklaştırılmak istenen sanık Uçar'a, koridorun diğer tarafından gelen başka bir grup saldırıyor. İki grup arasında bir süre kalan ve darbedilen sanığın, polislerin yardımıyla olay yerinden uzaklaştırıldığı görüntülere yansıyor.

Görüntüde, polis ekiplerinin kavgaya ayırmak için biber gazı kullandığı, olayda maktullerin yakınlarının görevlilerce adliye binasının dışına çıkartıldığı görülüyor.

Merkez Çukurova İlçesinde 3 Nisan'da, Tekin ve Sinem Özmetin çifti, apartman otoparkına araç park etme tartışması nedeniyle çıkan kavgada silahla öldürülmüş, olayla ilgili komşuları Hasan ve Sadık Uçar gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Hasan Uçar tutuklanırken, ağabeyi Sadık Uçar ise serbest bırakılmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.