Adana

Adana "yapılandırma" uyarısı

13:30 23 Ekim 2016
Adana "yapılandırma" uyarısı

Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, 6736 Sayılı Yapılandırma Kanunundan faydalanmak isteyen borçlu mükelleflerin 31 Ekim'e kadar başvuruda bulunmalarını istedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyetinden yapılan açıklamaya göre, Adana Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Tunalı, Basın İlan Kurumu Adana Şube Müdürü Mehmet Feramuz Ayan ve Adana Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hakları ve İletişim Müdürü Taner Canbolat, cemiyeti ziyaret etti.

Vergi Dairesi Başkanı Tunalı, borçlu mükellefleri 19 Ağustos'ta yürürlüğe giren vergide yeniden yapılandırma yasasından yararlanmaya çağırdı.

Borçların yeniden yapılandırılması kanununun büyük avantajlar sağladığını yineleyen Tunalı, vatandaşların borç yükünün azaltılması, vergi ihtilaflarının sonlandırılması, bazı varlıkların milli ekonomiye kazandırılması gibi çeşitli alanlarda düzenleme yapan kanunun toplumun her kesimine hitap ettiğini kaydetti.

Tunalı, yapılandırma hükümlerinden yararlanmak isteyenlerin, 31 Ekim'e kadar ilgili vergi dairesine başvuruda bulunmaları gerektiğini duyurdu.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.