Adana

Adana'daki terör saldırısı

13:25 25 Kasım 2016
Adana'daki terör saldırısı

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Günay Kaya, Adana'daki terör saldırısına ilişkin "Bu alçak terör örgütleri hiçbir şekilde ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin kardeşliğini ve birliğini bozamayacak. Adana'daki terör eylemine en iyi cevap, 79 milyon aziz milletimizin birliği, dirliği ve kardeşliğidir." dedi.

Kaya, valilik önünde toplanan Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı üyelerle kentte dün gerçekleşen bombalı saldırıyı kınadı.

Adana'da patlayan bombanın 81 ilde patladığını ve 79 milyonun da acısı olduğunu belirten Kaya, "Biz bu vatanı milyonlarca şehit kanı dökerek adeta topraklarımızı kanla yoğurarak miras aldık. Bu topraklar bize şehitlerimizin hatırası. Milletimiz sıradan bir millet değildir. Bu aziz millet tarihte binlerce yıldan beri medeniyetiyle dünyaya insanlık taşımış, kurduğu devletlerle de bütün medeniyet havzasının merkezi olmuş aziz bir millettir. 3-5 aşağılık teröristin ne ülkemizi ne de milletimiz üzerinden yapılan operasyonlarına müsaade etmeyeceğiz." diye konuştu.

Kaya, Memur-Sen ailesi olarak ülkenin birliği, dirliği, geleceği, bayrağı ve ezanı için kararlı bir mücadele verildiğini aktararak, şunları kaydetti:

"Bu alçak terör örgütleri hiçbir şekilde ülkemizin bütünlüğünü, milletimizin kardeşliğini ve birliğini bozamayacak. Adana'daki terör eylemine en iyi cevap, 79 milyon aziz milletimizin birliği, dirliği ve kardeşliğidir. Memur-Sen olarak o kardeşlik iklimini büyütmek ve güçlendirmek için ter akıtıyoruz, mücadele ediyoruz. Bundan sonra da aynı hedef doğrultusunda gece gündüz demeden devam edeceğiz. Memur-Sen genel merkezi adına dünkü olayı bir kez daha lanetliyorum. Alçak teröristleri de kınıyorum. Allah şehitlerimize rahmet etsin. Baki olan birlik, beraberlik ve kardeşliktir."

Açıklamanın ardından bir süre terör örgütü aleyhine sloganlar atan grup daha sonra dağıldı.

YORUMLAR

ETÄ°KETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.