Adana

Adana'daki terör saldırısı

13:45 25 Kasım 2016
Adana'daki terör saldırısı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Adana Valiliği otoparkındaki terör saldırısında yaralananaları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Soylu, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine tedavi altına alınan yaralılardan Valilikte görevli 25 haftalık hamile olan 19 yıllık polis memuru Meryem Yıldırım'a geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Soylu, yaralı polis memuru Yıldırım'ı bir süre görüştükten sonra şunları söyledi:

"Bunların her birisinin üstesinden birlikte, beraber ve kararlı olarak geleceğiz. Akşam iki şehidimizin ailesiyle konuştum. Aile bana 'Bir oğlum var bir de kızım. Kızım da bu vatana feda olsun.' Şimdi böyle bir düşünce karşısında söylenecek söz kalmıyor. Sorumluluklarımız ve yapacaklarımız çok daha önemli bir noktaya ilerlemiş oluyor."

Yaralı polis memuru Yıldırım ise "Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için canımız feda sonuna kadar Sayın Bakanım." diye konuştu.

Soylu, daha sonra Valilik Özel Kalem çalışanı evli ve 3 çocuk babası Erkan Güveloğlu'nun sağlık durumu hakkında doktorundan bilgi aldı.

Soylu'nun görüştüğü yaralılardan Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olarak görev yapan Göksel Erdemir ise saldırıdan kıl payı kurtulduğunu ve patlamanın kendisinin binaya girdiği sırada olduğunu ifade etti.

Hastanede yeni bebek sahibi olan çiftleri de ziyaret eden Soylu, bebeklere altın takıp, diğer hastalarla da sohbet etti.

Daha sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi gören yaralıları ziyaretin eden Soylu'ya, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Adana milletvekilleri Fatma Güldemet Sarı, Necdet Ünüvar, Salih Küçükçan ile İl Emniyet Müdürü Osman Ak da eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.