Adana

Maçın ardından

22:27 25 Kasım 2016
Maçın ardından

TFF 1. Lig'in 12. haftasında Göztepe'yi 2-1 mağlup eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, önemli bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan İpekoğlu, sözlerine, dün Adana Valiliği otoparkında düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa dileyerek başladı.

Karşılaşmanın iki devresinde de genel anlamda üstün bir oyun oynadıklarını belirten İpekoğlu, şöyle devam etti:

"Önceki hafta sahamızda oynadığımız Eskişehirspor maçından sonra bu taraftar bizi alkışladı, bizim de onlara borcumuz vardı. Futbolculardan, yenilsek bile alkışlanacak bir oyun istedim. Sonuç olarak Göztepe'ye karşı önemli bir galibiyet aldık. Kazandığımız için mutluyuz. Bundan sonraki maçlarda bu çocuklar yüreklerini ortaya koyacaktır. Bugün görüyoruz ki takım savunmasında da iyiyiz. Futbolcuları tebrik ediyorum."

İpekoğlu, "Pote'yi oyuna almanızda, taraftarların tezahüratının etkisi oldu mu?" şeklindeki soruyu, "Tabii ki hayır. Futbolcu sakatlıktan çıktı. Burada futbolcunun ne hissettiği önemli. 45 dakika oynadı ve çıktı golünü attı. Sakatlıkla ilgili sıkıntısı yok ama 11 gündür antrenman yapmamanın sıkıntısı vardı. Biraz riske ettik ama etmek de zorundaydık." diye yanıtladı.


- Göztepe cephesi


Göztepe Teknik Direktörü Okan Buruk, sakat ve cezalı oyuncuları nedeniyle tam kadro sahaya çıkamadıklarını ifade etti.

Yoğun bir hafta geçirdiklerini anlatan Buruk, şunları kaydetti:

"Bu hafta buraya kazanmak için geldik. Maçın başında Adana Demirspor istekliydi. Oyunun ilk 10-15 dakikasında rakip daha istekli oynadı. Sonrasında gol pozisyonları bulduk ama üst düzey oynamadık. Öne geçtikten sonra rakibin kaybettiği topların ardından verdiği boşluklar ikinci gole yol açabilirdi. İkinci yarının başında yediğimiz goller maçı farklı yere götürdü. Daha sonra hücum hamlesi yapmaya çalıştık. Rakibin hızlı hücumları da oldu. Adana Demirspor öne geçtikten sonra iyi şekilde kalesini savundu. Adana Demirspor'u tebrik ediyorum, kazanamadığımız için üzgünüm. Sekiz haftalık yenilmezlik serimiz vardı, bu da bozuldu."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.