Adana

Adana'daki terör saldırısı

15:26 27 Kasım 2016
Adana'daki terör saldırısı

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, valilik otoparkında meydana gelen terör saldırısında yaşamını yitiren vatandaşların yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Demirtaş eşi Beyhan Demirtaş ile saldırıda hayatını kaybeden Gökhan Aygül ve Kadir Kırbaç'ın ailelerini ziyaret etti.

İlk olarak Aygül'ün Seyhan ilçesi Karayusuflu Mahallesi'ndeki babaevine giden Demirtaş, aileye başsağlığı dileğinde bulundu.

Daha sonra Çukurova ilçesi Güzelyalı Mahallesi'ne geçen Vali Demirtaş, Kırbaç'ın ailesine başsağlığı ve Allah'tan sabır diledi.

Kur'an-ı Kerim okunup, duaların edildiği ziyarette, Vali Demirtaş, ülkenin istikrarını hedef alan, birlik ve huzuru bozmayı hedefleyen şer odaklarınca Adana Valiliğine düzenlenen hain terör eylemini şiddetle kınayıp lanetlediğini söyledi.

Taziye ziyaretine Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Adana Valiliği otoparkında 24 Kasım'da düzenlenen terör saldırısında, Gökhan Aygül ile Kadir Kırbaç hayatını kaybetmişti.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.