Adana

TEDAŞ Genel Müdürü Leventoğlu'ndan ziyaret

16:49 19 Ocak 2017
TEDAŞ Genel Müdürü Leventoğlu'ndan ziyaret

Türkiye Elektrik Dağıtım AŞ (TEDAŞ) Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Leventoğlu, Adana'da Toroslar EDAŞ'ı ziyaret etti.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, TEDAŞ Genel Müdürü Leventoğlu, ziyareti kapsamında Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar ve Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Mehmet Kayacı ile de buluştu.

Leventoğlu, Toroslar EDAŞ'ın çalışmaları hakkında çalışanlardan bilgi aldı, zor şartlar altında arızalara müdahale eden ekiplerle sohbet etti. Daha sonra Leventoğlu, Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Pınar ve Toroslar EDAŞ Dağıtım Direktörü Kayacı ile bir toplantı yaptı.

Toplantıda, oldukça ağır kış şartları altında arızalara 24 saat aralıksız müdahale eden şirketin çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Leventoğlu, Enerjisa tarafından hizmete açılan yeni çağrı merkezini de gezdi.

Burada bir konuşma yapan Genel Müdür Pınar, bölgede hava şartları sebebiyle oldukça zor şartlar altında aralıksız çalıştıkları bir dönemi atlattıklarını hatırlattı.

Kesintisiz enerji sağlamak için gerekli çalışmaları özveriyle yürüttüklerini ifade eden Pınar, şunları kaydetti:

"Bu süreçte öncelikle bir kriz masası kurduk. Çalışan ekiplerimizin sayısı arttırıldı. Bu sayede yıkılan direkler ve kopan hatlar süratle onarıldı. Önümüzdeki dönemde mevcut çalışmaların yanı sıra yatırım odaklı gelişmeler artarak devam edecek. Enerjisa olarak Adana'nın da içinde bulunduğu Toroslar'ı öncelikli yatırım bölgesi olarak değerlendiriyoruz. Özelleştirme tarihinden sonra 2013-2016 döneminde Toroslar bölgemizde yaptığımız 1,3 milyar liranın üzerindeki yatırım sayesinde kayıp kaçak da dahil olmak üzere birçok noktada iyileştirme yoluna gittik. Bununla yetinmeyip bölgedeki yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz, 2017 yılında yalnızca Adana'da 100 milyon lira yatırım hedefimizi koruyoruz."

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.