Adana

Adana'daki gasp ve bıçakla yaralama

16:11 20 Mart 2017
Adana'daki gasp ve bıçakla yaralama

Adana'da bir kişinin evinde parasının ve kredi kartının gasbedilip bıçaklanmış halde bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, dün merkez Çukurova ilçesinde Yücel Ö'nün (56) evinde bıçaklandıktan sonra parası ile kredi kartlarının gasbedilmesine ilişkin soruşturma kapsamında olaya karıştığı ileri sürülen K.I'yı (26) kent merkezindeki evinde yakaladı.

Emniyet Müdürlüğüne götürülen K.I, buradaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edildi. K.I'nın ifadesinde suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Hastanedeki tedavisi devam eden Yücel Ö'yü bıçakla yaraladığı ileri sürülen C.K'nin ise arandığı belirtildi.

Öte yandan firari C.K'nin Yücel Ö. ile ilişkisi olduğu gerekçesiyle eşi D.K'yi olaydan bir gün önce evinde iple bağladığı ve öldürmek için pompalı tüfek aldığı ancak kadının iplerden kurtularak polise sığındığı belirlendi.

Bunun üzerine C.K'nin olay günü eşinin arkadaşı olan ve yine Yücel Ö. ile ilişkisi bulunduğu ileri sürülen K.I'yı yanına alarak, adamın evine gittiği tespit edildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.