Adana

Adana 6. İstihdam Fuarı

12:13 23 Mart 2017
Adana 6. İstihdam Fuarı

Adana Valiliği ve İŞKUR tarafından düzenlenen Adana 6. İstihdam Fuarı, düzenlenen törenle başladı.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen etkinlikte 100 firma, kurdukları stantlarda firmalarında sunulan iş imkanları hakkında ziyaretçilere bilgi sundu.

Etkinliğin açılışında konuşan Adana Valisi Mahmut Demirtaş, düzenlenen etkinliğin sadece bir fuar gibi görülmemesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi:

"İŞKUR aracılığıyla sağlanan teşvikler işveren ve vatandaşlarımızın bilgisine sunulacak. Yeni girişimcilerin iş ve ticaret hayatlarına katılmasına vesile olacağına düşünüyorum. Gençlerimiz fuara katılan firmaları yakından tanıyacak. Firmaların insan kaynakları sorumlularıyla fikir alışverişinde bulunulabilecek. İş dünyasıyla çalışmanın sinerjisi bu yolla ortaya çıkmış olacak. Ar-Ge ve inovasyon faaliyetlerine de katkı sunacaktır. Bu etkinlik, işsizlerimize iş bulma şansı vermektedir. İşsiz gençlerimizin iş bulması da bizi memnun eder. "

2 gün açık kalacak etkinlikte fuara katılan 100 firmanın standında istihdam olanaklarıyla ilgili bilgiler alınıp, iş başvuruları yapılabilecek.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.