Adana

GÜNCELLEME - Adana'daki gasp ve bıçakla yaralama

17:39 23 Mart 2017
GÜNCELLEME - Adana'daki gasp ve bıçakla yaralama

Adana'da bir kişinin evinde parası ve kredi kartının gasbedilip bıçaklanmış halde bulunmasıyla ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri,19 Mart'ta merkez Çukurova ilçesinde Yücel Ö'nün (56) evinde bıçaklandıktan sonra parası ile kredi kartlarının gasbedilmesine ilişkin soruşturma çerçevesinde olaya karıştığı ileri sürülen Can K'nın (26) kent merkezinde olduğu bilgisine ulaştı.

Zanlının gidebileceği yerlerde önlem alan ekipler, Can K'yi Belediyeevleri Mahallesi Türkmenbaşı Bulvarı'nda yakaladı.

Şüpheli, Adana Adli Tıp Birimine getirildiği sırada gazetecilere, "Onurlu yaşamanın bedeli ağır oluyor bu hayatta. Yarım bıraktığım işi tamamlayacağım." dedi.

Sağlık kontrolünden geçirilen Can K, adliyeye sevk edildi.

Savcılık sorgusunun ardından mahkemeye çıkartılan şüpheli tutuklandı.

- Olay

Yücel Ö, 19 Mart'ta merkez Çukurova ilçesindeki evinde uğradığı bıçaklı saldırıda yaralanmıştı.

Olayın ardından başlatılan soruşturmada Can K'nin, Yücel Ö. ile ilişkisi olduğu iddiasıyla eşi D.K'yi olaydan bir gün önce evinde iple bağladığı ve öldürmek için pompalı tüfek aldığı ancak kadının iplerden kurtularak polise sığındığı belirlenmişti.

Bunun üzerine Can K'nin, eşinin arkadaşı olan ve Yücel Ö. ile ilişkisi bulunduğu ileri sürülen K.I'yi yanına alarak, olay günü saldırının gerçekleştiği eve gittiği tespit edilmişti. Polis tarafından gözaltına alınan K.I, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.