Adana

Katil zanlısı muhtarın evi ikinci kez ateşe verildi

14:17 01 Nisan 2017
Katil zanlısı muhtarın evi ikinci kez ateşe verildi

Adana'da bir kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen muhtarın evi, aynı gün ikinci kez ateşe verildi.

Aralarında çıkan tartışmada Murat Aygün'ü tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen muhtar M.G'nin evi kimliği henüz belirlenemeyen kişilerce olaydan sonra ikinci kez kundaklandı.

Çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, iki katlı evde çıkan yangını söndürdü.

Polis ekipleri, evi ateşe verenleri yakalamak için çalışma başlattı.

- Öldürülen kişinin cenazesi toprağa verildi

Kavgada vurularak hayatını kaybeden Murat Aygün'ün cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından alınarak kılınan cenaze namazının ardından Kabasakal Mezarlığında toprağa verildi.

Katil zanlısı muhtarla maktul Murat Aygün'ün ağabeyinin eşi arasında gönül ilişkisi olduğu, bu nedenle çiftin boşandığı iddia edildi.

Olay günü Aygün ile ağabeyinin işten dönüşlerinde sokakta muhtarla karşılaşmaları üzerine aralarında tartışma çıktığı ve muhtarın Aygün'ü tabancasıyla vurduğu öne sürüldü.

Gözaltındaki zanlının emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Kavaklı Mahallesi'nde Murat Aygün, muhtar M.G. tarafından sokakta silahla vurularak öldürülmüş, olaydan sonra muhtarın evi, içeride kimse bulunmadığı sırada kimliği belirlenemeyen kişilerce ateşe verilmişti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.