Adana

GÜNCELLEME - Adana'da komşular arasındaki bıçaklı kavga

15:59 22 Haziran 2017
GÜNCELLEME - Adana'da komşular arasındaki bıçaklı kavga

Adana'da komşu iki aile üyelerinin evlerinin arasındaki 2 metrekarelik bölüme duvar örme meselesinden çıkan bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan 7 zanlıdan baba ve oğlu tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi'nde 2 metrekarelik bölüme duvar örme meselesi yüzünden çıkan bıçaklı kavgada İslam ve oğlu Yusuf Alçelik'in öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında, katil zanlısı oldukları iddiasıyla yakalanan Mehmet Ö. ve oğlu Turgay Ö'nün ardından olaya karıştıkları tespit edilen arsa sahibi Mehmet G, Halit A, Ercan A, Serdar A. ve Hasan S. de gözaltına alındı.

Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan zanlılardan Mehmet Ö'nün, İslam ve oğlu Yusuf Alçelik'i kendisinin öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Polis ekipleri ise Mehmet Ö'nün baba İslam Alçelik'i, oğlu Turgay Ö'nün ise Yusuf Alçelik'i öldürdüğünü tespit etti.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 4'ü savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye çıkarılan Mehmet Ö. ve oğlu Turgay Ö. tutuklandı, Halit A’ya ise ev hapsi verildi.

- Olay

Adana'da 19 Haziran'da iki komşu arasında 2 metrekarelik bölüme duvar örme meselesinden çıkan bıçaklı kavgada ağır yaralanan İslam ve oğlu Yusuf Alçelik, kaldırıldıkları özel hastanede ölmüştü.

Ekipler, kavgaya karıştıkları tespit edilen Mehmet Ö. ve oğlu Turgay Ö'yü gözaltına almıştı.

Olayın duyulmasının ardından öldürülen baba ve oğlunun yakınları tarafından ateşe verilen zanlıların evi, itfaiye ekiplerince söndürülmüştü.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.