Adana

Adana'da bardaki silahlı kavga

12:04 25 Temmuz 2017
Adana'da bardaki silahlı kavga

Adana'da geçtiğimiz günlerde bar çalışanları ile müşteriler arasında çıkan ve bir kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı olayın bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendiği belirlendi.

Kentte 21 Temmuz günü merkez Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'ndeki bir barda müşteri olarak bulunan Ahmet Ç. (26), Muhammet Ç. (43) ve Elif Ç. (24) ile bar çalışanları Ahmet B. (20), Mehmet Ö. (35) ve Hakan G. (20) arasında çıkan bıçak, sopa ve pompalı tüfeğin kullanıldığı kavganın yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildiği ortaya çıktı.

Görüntülerde, barın yanına park eden hafif ticari araçtan iki kişi indiği, bir süre sonra bir kadın ve elinde sopa olan birkaç kişinin koşarak arabanın yanına geldiği ve bu sırada nereden ateşlendiği belli olmayan pompalı tüfekten çıkan saçmalarla bazı kişilerin yaralandığı görüldü.

Ayrıca saklanmaya çalışan bir kişinin bacağından vurulması ile yanındakilerin bu kişiye pansuman yapması görüntülerde yer aldı.

Adana'da 21 Temmuz'da bar çalışanları ile müşteriler arasında çıkan kavgada bir kadın hayatını kaybetmiş, 5 kişi yaralanmıştı.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.