Adana

Adana Valisi Demirtaş'tan inceleme

13:23 20 Ağustos 2017
Adana Valisi Demirtaş'tan inceleme

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, kentin önemli turizm merkezlerinden olan Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü ve Yerköprü Mesire Alanını gezdi.

Vali Demirtaş, ziyaretleri kapsamında Karaisalı ilçesine bağlı Kızıldağ Yaylası'nda muhtarlar, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara Adana'da yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Demirtaş, şunları söyledi:

"Devletimiz ve hükümetimizin destekleriyle ilimize önemli yatırımlar kazandırılıyor. Bunlardan biri olan Şehir Hastanesi'nin açılışı önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirilecek. Şehir Hastanesi, eylül ayı başından itibaren hasta kabulüne başlayacak. Adana-Karataş duble yolu, Kozan-Mansurlu, Feke ve Güney Çevre yolunun yapımları devam ediyor. Eğitimden sağlığa birçok alanda kentimizin tüm ilçelerinin kamu yatırımlarıyla buluşması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Vali Demirtaş, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelmesinin ardından Kapıkaya Kanyonu, Varda Köprüsü ve Yerköprü Mesire Alanı’nda incelemelerde bulundu.

Bu alanlarda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Demirtaş, Adana'nın doğa turizmi açısından da hayli zengin bir potansiyele sahip olduğunu kaydetti.

Demirtaş, kentteki yayla turizminin geliştirilmesi ve bu doğal güzelliklerin çok daha fazla insanla buluşması yönündeki çalışmaları sürdüreceklerini ve bu konuda hazırlanacak projelerin destekçisi olacaklarını ifade etti.

Vali Demirtaş'a incelemelerinde Karaisalı Kaymakamı Tolga Polat, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ile kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri de eşlik etti.

YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.