Adana

Adana'da gasp iddiası

15:33 24 Ağustos 2017
Adana'da gasp iddiası

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde bir sürücü, aracına aldığı 2 kadının, 10 bin lirasını gasbettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.

İddiaya göre, hafriyatçılık yaptığı öğrenilen Ramazan A, aracına aldığı 2 kadın tarafından Yavuzlar Mahallesi'nde 10 bin lirasının gasbedildiğini ileri sürerek polise başvurdu.

Ramazan A, olay yerine sevk edilen polis ekiplerine, Hastaneler Caddesi kavşağında kendisini üniversite öğrencisi T.H. olarak tanıtan bir kadını, otostop çekmesi üzerine aracına aldığını söyledi.

Daha sonra yol üzerinde zanlının akrabası olduğu belirtilen bir kadını daha araca aldıklarını ifade eden Ramazan A, kadınların Yavuzlar Mahallesi'ne gideceğini söylemesi üzerine adrese gittiklerini anlattı.

Burada kadınlardan birisinin kendisini tuttuğunu, diğerinin ise torpidodaki 10 bin lirayı aldığını öne süren Ramazan A, boğuştuğu zanlılardan birinin içerisinde kimlik olan çantayı arabada düşürdüğünü kaydetti.

Zanlı kadınları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, emniyete çekilen hafif ticari araçta parmak izi çalışması yaptı.

Bu arada, çantadan çıkan kimliğin sahte veya çalıntı olup olmadığının araştırıldığı öğrenildi.


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.