Adana

Güney Adana Kalkınma Projesi, internet sitesi açıldı

13:15 16 Ekim 2017
Güney Adana Kalkınma Projesi, internet sitesi açıldı

Adana Valililği koordinatörlüğünde yürütülen “Güney Adana Kalkınma Projesi"nin internet sitesi "www.guneyadana.com" erişime açıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, kentin güney kesiminde 66 mahalledeki dezavantajların ortadan kaldırılarak, bölgenin ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmesini amaçlayan projeye yönelik internet sitesinin "www.guneyadana.com" adıyla açıldığı belirtildi.

Projenin kamuoyu tarafından erişilebilir, şeffaf ve yüksek katılımla yürütülmesi amacıyla internet sitesinin kurulduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Siteyle vatandaşlarımız projenin organizasyon şeması, amacı, öncelikleri ve faaliyetleri hakkında detaylı bilgiye erişilebilecektir. Ayrıca devam eden, tamamlanan ve planlanan alt projelerin hedef kitleleri, faaliyet planları, eylem planları ve proje ortakları hakkında da bilgi sahibi olabileceklerdir. Kentin güney kesimleri hakkında fikir ve proje önerileri olan vatandaşlar, sitedeki 'Projem ile varım' başvuru sekmesiyle sivil toplum kuruluşlarına önerilerini iletebileceklerdir. İletilen proje fikir ve önerileri değerlendirilecek ve uygun görülen proje fikirleri hayata geçirilecektir. Site güncel tutularak kamuoyunun projeler çerçevesinde gerçekleştirilen etkinlikler, gerçekleştirilmesi planlanan faaliyetler ve organizasyonlar hakkında detaylı bilgiye sahip olması sağlanacaktır.”


YORUMLAR

ETİKETLER
Haber7.com Yerel Haberler bölümünde yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haber kaynağı olan ajanslardır.